Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrscvorovic

Marketing

Biste li Keruma za zeta? (by Slobodna Dalmacija)

-bi mu jeba mater neobrazovanu,prostačku,nekulturnu,seljačku. lupež ko i ovi iz adezeja,sad su se posvadili jer nisu mogli dogovorit ko će šta ukrast od naroda. mater im jebem dedilnu krezubu, jeben im misto di su se nakotili i izlegli. ali narod je stoka pa neka mu bude, glasali ste pa patite!

-Primitivce bilo koje nacionalnosti ne bi primila u obitelj!
-Niti bi prihvatija njegovu kćer za nevistu. Reka bi sinu goni ti ća iz kuće!
-Prije Keruma nego srbina (a i valjda bi mi koji put da đir na jahti)
-ubij vlaja pusti srbina
-takvu budalu ne bi nitko ni za susjeda, a kamo li za zeta, nega šta
-Ma pitatate sranje.Naravno da bi.
-ko nebi nakog rascupanog i priprostog!?
-Zeljko je gay ikona!
-Privatija bi ga samo ako će dat pečenice, pancete, friških jaja i suvog mesa.
-Starog Magarca za zeta?!
-To bi znacilo imati zeta!
-Bi! Željka bi i za nevistu!
-Pa zar gospodin nije oženjen?! Kakva su vam to glupa pitanja? Bar ih premofulirajte
-Tko je predložio ovo pitanje u anketi možda bi on htio!
-zet kojeg sad imam je pijanac,neradnik,najruzniji covik na svitu i plus svega nema prebijene pare....jos pitate bili Keruma za zeta?!
-šta ću privat't ker'ma za zijeta kad je krkanč'na...a žen't se ijonako ne misl'm zasad
-BI! Ćer mi ima 54, ali još je nevina. Željko mi izgleda ko muškarac koji bi je mogao usrećiti.

-Kerum je seljak ali dobronamjeran covik za razliku od vas novinara koji zivite od niskih udaraca i sramoćenja neduznih ljudi . Sta se ne dojebete Sanadera koji ima materjala za pisat. Supci ste supci. SRAMOTA

-jedva cekam da Kerum kupi SD, pa da napravi malo reda u ovoj slobodnoj (kao sto ga sad radi u splitu). a to ce se brzo dogodit.

-i za muza iako san BODUL a on hrvat dalmatinac

-ne, ali ni Igora Mandića, koji nije vlaj, samo mu je otac rodom iz KONJEVRATA. Njegovo vrijeđanje vlaja gore je od Kerumove neukosti i gluposti. Nek okači diplomu nad wc školjkom ili je pošalje u ČAČAK. tamo mu žive prezimenjaci i istomišljenici.

-sakloni me sveti Savo da ja svoju kcer odgajam za ricastog polusvercera sa Brdizi...kako me mozete to pitat?? pitajte me nesto tezhe...

-Sta pravite pizdarije od njegovog komentara. Ocigledno da takvo pitanje nije ni potrebno postavljati novinarima SD, jer su svi na jedan ili drugi nacin srbi ili u dusi ili po rodjenju ili po zenidbi

Kao što vidite, napredovali smo dragi sugrađani! U našoj propagandi se uvukla još jedna dodatna (iako zapravo stara) kategorija -the VLAJ. Izgleda da ćemo osim partizana, ustaša i srba imati priliku igrati se i vlaja. Oznaka nije aktualna od kraja osamdesetih,otkada su vlaji većina u gradu Splitu. Ali kako sve ide unazad, od crkvenih nameta do ljudskih sloboda i naši propagandisti u skladu sa duhom vremena stvaraju retro-trendove.

Ali sada VLAJ postaje i generalizirani unutarnji neprijatelj. Opasnost za sve Hrvate sa druge strane mozga. Pustiš suprostavljene strane jedne drugima a scenarij je neizbježan.
Vlaj smrdi, vlaj uništava sve kulturno i fino, ružan je i gadljiv. Fina gospoda kada ga ugledaju okreću glavu, a dame se skrivaju iza svojih pratioca. Vlaj tada, kao za nevolju, podrigne, prdne, počeše se po jajima, pljune i obriše balu rukavom. Dame moraju zavrištiti. On tada mora pokazati svu raskoš da ova ne vrišti uzalud. Gospoda su prisiljena tada pozvati ga na dvoboj. Ekipa je prisiljena komentirati, promatrati, navijati, birati stranu.



Post je objavljen 30.09.2009. u 14:41 sati.