Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/psychoprincess

Marketing

""Njegovo je jadno stanje bila uobicajena ljudska pojava. Bol, sve jaca bol, koje nitko nije posteden. Njegov je zlocin bio sto je previse ocekivao. A njegova kazna? Kao i za sve nas – morao se snalaziti s onime sto ga je dopalo, zakopati snove i smatrati se sretnim.""

Image Hosted by ImageShack.us



""Toliko su me puta noukatirali da se vise ne sjećam ni pločica s brojevima rundi…""

Image Hosted by ImageShack.us



""Znao sam jedno – svaka sekunda koju provedem u blizini nje samo ce pojacati patnju od boli koja me poslije ceka. Kao kod narkcia s ogranicenom zalihom, slijedi mi suocavanje s ruznom istinom. Sto vise sutova sada uzmem, to ce mi teze biti kada se zaliha istrosi.""

Image Hosted by ImageShack.us



""Osjećala sam "ljubav" prema njemu. Onu umornu, beznadnu, koja ništa ne traži, koja je zadovoljna samo pogledom i prisutstvom svog "ljubavnika", besmislenu i slijepu koja kaplje iznutra sa svakim otkucajem srca. Onu koja ne traži ni dodir ni postojanje. Koja je tu i sada i koja će biti za svagda. Željela sam da mogu usnuti u ovom trenutku. Sanjala bih njega.""

Image Hosted by ImageShack.us



""Moj je problem u tome sto su svi moji problemi i dalje ostali, a ja vise nemam mehanizam kojim sam ih rjesavala. To je moj problem.""

Image Hosted by ImageShack.us


Post je objavljen 28.09.2009. u 22:00 sati.