Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madamvalentina

Marketing

Toni - nastavak priče

Krenuli smo. Šuteći je vozio a ja sam malo ležala na palubi, a malo se sakrivala od sunca. Vozili smo se dugo i daleko, iako je njegov brod i velik i brz. Kad smo stigli u jednu uvalu, tu je spustio sidro i pogasio motore.
Odjednom tišina, samo su se čuli cvrčci sa kopna koji su se nadglasavali u potrazi za ženkom. Toni me pozvao na stražnju plaformu odakle smo se spustili u more. Toni je u moru, za razliku od kopna gdje je na prvi pogled izgledao nespretan, bio kao riba, plivao je oko mene i ronio ispod mene, spretno me vukao kroz more. Najviše mi se svidjelo kad sam naslonila ruke na njegova ramena, a on me plivajući vukao kao sirenu.
Uživali smo u plivanju nježnim dodirima. Popeli smo se nazad na brod i preobukli u suhe kupaće kostime. Ispod nadstrešnice Toni je pripravio stol s neobičnim morskim delicijama i svakako sa posebnim vinom sa otoka Visa. Jeli smo, pričali, pili vino u biti bilo je jednostavano ali tako potpun užitak. Meni je još samo nedostajalo nježnosti. Taman kad sam to pomislila, Toni je kao vješt domaćin na brzinu raspremio stol i pozvao me da malo prilegnemo na natkrivenom dijelu palube. Taj natkriveni dio ima veliku ležaljku za odmor, veličine bračnog kreveta kad se spusti. Odmor poslije ručka je ionako bio naš običaj, ali to smo uvijek radili svako u svojoj kući na svom krevetu, dok smo ovaj put bili jedno kraj drugog.
Ili zajedno.
Lagano sam usnula i osjetila kako me neko drži za ruku, jasno da osim Tonia niko drugi nije mogao biti.
Njegovi dodiri su se nastavili sve duže nego inače i postali su sve snažniji,ali intimniji.
Tad je tiho rekao: Znam da očekuješ od mene više nježnosti i intime, ali nisam siguran da ću ti to moći pružiti, mogu pokušati.

Moj osjećaj sreće je se odjednom uskovitlao i osmijeh na licu mi je spontano došao. Toni je to shvatio kao moj način odobravanja i nježno me počeo milovati po obrazu, te me poljubio dugo i strasno. Osjećala sam se kao djevojka koja se po prvi put ljubi. Cijeli moj dotadasnji život i sjećanja su nestala u neki mali kutak mog pamćenja i učinilo mi se kao da tih iskustava više nema. Ovo sad je bilo nešto novo i pravo, snažno. Njegove ruke su me zagrlile i stisnule snažno muški, ali jako erotično iako me još nije dodirnuo po međunožju osjetila sam kako mi taj dio tijela pulsira i vlaži. Sa obraza Toni je prešao na vrat, za koji sam već i zaboravila da me tako uzbuđuje dodir.
Ne znam kad mi je Toni spustio naramenicu s ramena i počeo mi usnama dodirivati moje velike grudi. Osjetila sam kako mi bradavice postaju krute i napete. Tad ih je uzeo u svoja usta. Oduvijek me smetalo ako bi mi neko jače grickao te vrhove, ali sad sam to priželjkivala. Toni je najprije laganim dodirom usana obilazio po mojim aureolama i bradavicama, a točno kad sam pomislila zašto me ne zgrabi malo jače, osjetila sam kako mi uvlači cijelu zonu aureole usta.
Mislila sam da je nemoguće da neko usisa toliki dio moje cice, ali Toni je uspio na tren posisati me tako snažno da sam osjetila ugodu sve do moje mace, a taj osjećaj sam imala zadnji put kad sam dojila. Drugu cicu mi je držao i milovao rukom. Bradavice su mi stršile u nebo, i tad je promijenio cicu, ona koja je bila u ruci, sad je došla na njegove usne, a ona druga u njegovu snažnu ruku kojom ju je samo nježno pridržavao.

Osjetila sam kako njegove ruke klize po mom trbuhu i instinktivno blago sam opustila noge. Kad je njegova ruka stigla do mog donjeg dijela kupaćeg uhvatilo me nestrpljenje i strah kao da ću sad biti radjevičena, kao da mi je prvi put sa muškarcem. Nisam ni bila svjesna kako mi je vješto rukom i nogom spustio kupaći i oslobodio mi tijelo do gola. Odjednom sam se osjetila posramljenom, tren kasnije ushićenom što ću napokon pokazati svoje tijelo Toniu.
Nježno mi je dodirivao trbuh pa bedra, ali me nije dotaknuo po mom međunožju. Laganim lepršanjem njegovih prstiju kao dodirom krila leptira je prošarao cijelim mojim tijelom. Nakon dugo vremena bez muških dodira na koje sam već i zaboravila kako izgledaju ovo treperenje njegovih prstiju je na mene djelovalo magično, kao da sam mlada djevojka počela sam se tresti od uzbuđenja.
Tad su njegove usne ponovno započele svoj nježni put od mojih cica, pa polako prema struku i pupku na kojem sam osjetila kako njegov jezik istražuje. Istovremeno je rukama treperio po mojim bokovima i bedrima, usne su lagano dodirivale moje prepone i taman kad sam pomislila da će skrenuti na moj venerin brežuljak on je naglo skrenuo ka mojem bedru. Sad su njegove usne postale sve vlažnije, a jezik je sve strasnije klizao po mojoj slanoj koži. Njegovi dodiri usnama su se nastavili preko mojeg bedra na koljena. Nisam ni znala da su mi koljena tako osjetljiva na lickanje, zatim je nastavio svojim usnama vlažiti moje noge, a na kraju puta i stopala.
Pomislila sam da ima fetiš stopala, ali ne - on ima fetiš cijelog mog tijela, jer je nastavio preko moje druge noge opet ponavljajući cijeli ritual lickanja i ljubljenja i vratio se na moj pupak, pa opet na grudi, gdje se zadržao, da bi nastavio prema mom vratu i licu. Jednim snažnim pokretom me prevrnuo na trbuh i nastavio svoju igru mojim tijelom, osjetila sam da ovaj put ja postajem igračka u rukama tog posebnog muškarca. Ljubio mi je cijela leđa, a na mojim guzama se zadržao malo duže, i opet sam pomislila kad sam pokušlala malo noge rastaviti da će doći do moje mace, ali nije nego je opet nju preskočio i nastavio svoje putovanje jezikom i usnama po vanskoj strani mojih bedara. Kad je stigao do nožnog palca, kojeg je malo sisao, pa malo grickao, a najsmješnije mi je bilo kad mi je lizao među prstima i tabane, osjetila sam nešto posve novo, nešto zaboravljeno, ali uzbuđenje i strast koja me hvatala podsvijesno je toliko jačala da sam upadala u neki trans kao da nisam na ovom planetu. Kad je nastavio svoju vještu igru usnama po mojoj unutrašnjoj starni bedara, preskakujući s jedne na drugu, moje uzbuđenje je došlo do vrhunca, bilo mi je potrebno još samo jedan mali dodir rukom po mom klitorisu da doživim vrhunac, ali kao začarana taj pokret rukom nisam napravila nego sam se i dalje prepustila tom muškarcu. Jezikom mi je prešao preko rascijepa mojih guza i dodirnuo anus, bila sam već tad na sedmom nebu. Odjednom me ponovno okrenuo na leđa, i onda je navalio na moju macu sa jezikom, usnama, prstima, poljupcima.

Nisam mogla sebi doći od uzbuđenja i strasti Nije prošlo ni par munuta ja sam se već počela grčiti od orgazma, mislila sam da ću stisnuti noge i tako umanjiti izravan dodir na moj klitoris, ali nisam mogla jer je Toni sa svojim snažnim rukama i ramenima stao među moje noge i bila sam primorana trpiti snažne erotske dodire koji nisu prestajali.
Obično samo tiho zaječim u trenucima orgazma, ali ovaj put sam počela vikati i urlati. Takav orgazam nisam nikad doživjela, osjetila sam grčeve u mojoj vagini koji su prouzročili takve kontrakcije da sam pošpricala sve okolo. Osjetila sam kako me topli jezik oblizuje. Kad sam došla sebi i otvorila oči shvatila sam da je taj slatki sok Toni polizao, i sad se smješkao između mojih bedara.
Neopisivi osjećaj sreće, zadovoljstva i odmah nakon toga i nekakvog ektaznog sna me uhvatio.Toni je samo legao kraj mene. Iako je bilo vruće blizina tog muškarca me oduševila i stisla sam se još više kraj njega, dok nas je ugodni popodnevni maestral polagano hladio. Oboje smo utonuli u mali popodnevni san.
Kad sam se probudila Toni mi se smiješio, što za njega nije bilo uobičajeno, i on je bio jako sretan.
Tad sam ga potiho upitala :
-Sad je red na tebe, kako ću ja tebi pružiti zadovoljstvo?

Tad mu je osmjeh naglo nestao.

-Bojim se da je to malo teže. Imam nekih problema sa tim.
-Ne brini, ja ću to već riješiti.
Polagano sam se spustila kraj njegovog nježnika i počela ga nježno dirati. Očekivala sam da će naglo poskočiti pod mojim dodirom,jer nije dosad nikad bilo uda koji u par sekundi nije skočio ko zec na moje podražaje, ali opet sam se prevarila.
Ud je malo porastao, ali nije dostigao pravu ukrućenost sa kojom bi odnos bio moguć. Bez obzira na to nastavila sam se igrati sa njim i nježno ga cuclati. U tako poluopuštenom stanju je bio prilično veliki, ne monstrum, ali među većim koje sam imala, iako priznajem nikad nisam imala nešto poveliko.
Nakon pola sata igre nije bilo napretka i tad smo nekako sporazumno prestali kad mi je rekao da je osijetio ugodu, iako ne i vrhunac. Tiho i nježno sam rekla: Nema veze, nećemo žuriti nikamo, imamo vremena, cijeli život je pred nama.
Toni me snažno zagrlio i poljubio, zahvalio mi je na strpljenju i nježnosti. Opet smo ležali jedno kraj drugog. On je ipak bio jako sretan jer se to moglo vidjeti na njegovom licu.
Kad se sunce počelo bližiti horizontu, Toni je pokrenuo brod i velikom brzinom smo išli prema našoj luci. Bio je već sumrak kad smo stigli, zagrljeni kao mladi smo se došetali do kuće. Večera nas je čekala u frižideru. Dugo smo sjedili na verandi držeći se za ruke i ugodno pričali.

Svako malo me Toni poljubio, ja sam bila sretna da mu mogu uzvratiti.

Post je objavljen 27.09.2009. u 21:42 sati.