Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/malaanja

Marketing

Nije "Oktoberfest" ali je zato "Rujanfest"


Drugu godinu za redom u Zagrebu na jezeru Bundeku od 18 do 27.09.09 održava se najveći glazbeni festival domaće glazbe pod nazivom „Rujanfest“.
Iako se još ne može mjeriti sa poznatijim minhenski m Oktoberfestom , „Rujanfest“ polako dobiva na svojoj težini.
Spoj dobre glazbe, zabave, gastronomije te za ljubitelje piva ponuda piva iz različitih zemalja garantira jedan dobar provod.
Stoga je i ekipa male Anje odlučila prošlu lijepu poslijepodnevnu nedjelju (20.09.) iskoristiti za posjet Rujanfestu.

Na početku Vam se moramo ispričati jer na žalost slike sa Rujanfesta nemamo, jer smo kod kuće zaboravili foto aparat, no probat ćemo Vam malo dočarati pišući što smo tamo zatekli i vidjeli.
Svoja vrata Rujanfest otvorio je 18.09.2009. na jezeru Bundek u Zagrebu.
Organizatori su i ove godine Grad Zagreb, Koncertna direkcija Zagreb i tvrtka Fest.
Zabavni program odvija se u osam šatora te trima velikim pozornicama a počinje u 20h i traje do 01h iza ponoći odnosno do 02h petkom i subotom.
Svi posjetitelji mogu uživati i u posebnim „tematskim šatorima“ (Slavonska kuća, Međimurska hiža, Zagreb u srcu….) gdje uz mnoštvo domaćih gastronomskih specijaliteta ima i velike ponude domaćih i stranih piva. Od ožujskog, karlovačkog pa sve do sarajevskog, češkog, belgijskog, austrijskog…..
Nezaobilazan dekor predstavljaju i brojni štandovi koji imaju veliku i raznoliku ponudu.
Od pečenih lepinja, kobasica, hamburgera pa sve do nezaobilazne „šećerne vate“.
U ponudi su i štandovi sa odjećom, kapama, šeširima, raznim suvenirima…..
Domaću atmosferu organizatori su začinili sa najvećim zabavnim parkom u Hrvatskoj.
Image and video hosting by TinyPic
Na više od 7.000m2 prostire se zabavni park gdje najmlađi mogu uživati u više od tridesetak sprava. Renger, tepih, gusjenica, vrtuljci, vlakić… raznorazni trampolini, baloni, mađioničari, klaunovi, žongleri samo su jedan mali dio u kojem mogu uživati naši najlmlađi.
Ako pak želite malo se odmoriti od prevelike gužve, svakako Vam preporučamo jednu lijepu opuštajuću šetnju oko cijelog jezera Bundek.

Eto, nažalost slika nemamo ali možemo Vam reći da smo stvarno lijepo proveli tri sata nedjeljnog poslijepodneva a ne moramo Vam ni govoriti da je Anjica najviše uživala a gdje drugdje nego u zabavnom parku i kasnije u jednoj opuštajućoj šetnji oko jezera Bundek.

Nije „oktoberfest“ ali je „rujanfest“ i mi Vam svakako preporučamo ako ste ikako u mogućnosti posjetiti ga ako ništa drugo onda zbog svojih najmlađih koji će zasigurno uživati u velikom zabavnom parku.
Do novog javljanja veliki pozdrav wave šalje Vam ekipa male Anje!





Post je objavljen 25.09.2009. u 08:10 sati.