Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

NEĆE OPET ONAKO

Nakon sjajnog početka prvenstva protiv HAŠK-a, hladan tuš protiv Kustošije. Doduše, na malim monitorima taj poraz nije izgledao tako grozno kao u živo, ali svejedno. Mnogi su se hladnije glave vratili doma, nego što su došli u Grabu. A to je uvijek dobro.
Zato, u subotu u 9, idemo, kako bi rekli u Sportskim novostima, "na noge" ekipi koja je u prva dva kola izgubila obje utakmice. Najprije od Kustošije vani 1-0 (a njih se dobro sjećamo), a potom protiv Dubrave doma 1-2. Dakle, dočekujemo ih gadno nabrušene da konačno dođu do prvih bodova, jer su - barem na neke - sasvim sigurno računali. Riječ je o dobroj i solidnoj ekipi.
Ako se sjetimo prošle godine, naša prva tekma na jesen bila je baš protiv Croatije u Sesvetama. Tada smo ih dobili 1-0. Zasluženo ili ne, pitanje je. Ali nama ni to nije bilo dosta nego smo ih dobili i u uzvratu u prvenstvu u Grabi 2-1. A ni tada nisu bili loši. Brzo su nam vratili pobjedom u Medulinu, mislim 2-0.
Ali nabrušeni smo i mi jer nam se onakva utakmica kao protiv Kustošije ne može ponoviti. Cijelo prošlo proljeće primili smo 14 golova u 11 utakmica, a sada već 5. E pa, neće ići...
P.S. Isprika svima koji su bili krivo informirani zbog moje greške. Igramo u Sesvetama, a ne na Grabi. Igramo na terenu koji dobro poznajemo, iako tamo trava nikada nije niknula.

Post je objavljen 24.09.2009. u 21:04 sati.