Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/p-a-t-o-l-o-g-i-j-a

Marketing

(Kurva, kurva)

Pomeo me taj prizor. Na dvorištu sam zastao i udahnuo malo bolničkog zraka. Pomislih kako nikada nisam jebao kurvu. Često sam slušao od prijatelja iz Njemačke i Španjolske kako su plaćali ženama u zamjenu sa seks. Zapravo sam ih poticao da mi pričaju o tome, sve do najsitinih detalja.
Možda je sve u muškoj prirodi? Prirodi lovca-drkadžije koji bi ga izflaksao i na sasvim bizarne prizore ako u blizini nema boljeg materijala. Seksualni motivi se troše isto kao i mlade kurve. Tako mi je moj prijatelj sa španjolskim iskustvom pričao kako su on i njegov cimer u Sevilli upoznali sestre blizanke koje su izgledale kao Monica Bellucci.
Nakon napornog radnog dana, ondje se otpočine, poslije čega počinju pripreme za večernji izlazak. Izlazi se dosta kasno i nije bitno koji je dan u tjednu jer mnoga mjesta rade do jutra. Kad bi se nasuli alkohola i kokaina pošli bi po “Belluccice” kako su ih zvali od milja i doveli ih u svoj stan. Ponudili bi im crtu kokaina i piće što su cure uglavnom prihvaćale. Oni su im bili simpatični jer su dosta dobro izgledali i držali su do higijene pa im je druženje s njima zapravo bio ugodan bijeg s ulice.
Meni je bio zanimljiv taj mehanizam narko-tržišta u Španjolskoj. Ništa nije legalno, ali je sve dozvoljeno. Pod budnim okom policajaca na ulicama se prodaje hašiš i kokain po smiješnim cijenama pa su tako svi namireni, ali i sigurni od pljačke.
U Belluccice su se odmah zaljubili. Često su se ševili svi u istoj sobi, pokatkad bi se zamijenili ili bi njih dvojica bili u paru s jednom sestrom. Jednom se moj prijatelj toliko našmrkao kokaina da nije mogao svršiti. Sve je probao, oralno, analno, sprijeda, odostraga, ispod, iznad i ništa. Bio je nervozan. Ipak je platio fuk i bilo bi lijepo isprazniti jaja prije noćnog izlaska. Ali ništa. Otišao je zapaliti cigaretu na balkon.
Za njim je došla Belluccica broj 1 i tješila ga svojim lijepim rukama. Rekao joj je neka ode. Pokušala je još par puta i kad je vidjela da je muški ego povrijeđen pošla se istuširati. Za to vrijeme je ovaj tesao Belluccicu broj 2 u sobi kao da mu je to posljedna ševa prije električne stolice. Prijatelj se vratio u sobu i pokušao se uključiti. Na kraju je stao pokraj njih i drkao. Smijao sam se kad mi je to pričao jer mi je pred očima bila njegova blentava faca s izbečenim staklenim očima. Žile na vratu su mu iskočile, ali to nije bila njegova večer.
Nekako mi je ta priča bila čista. Nisam imao osjećaj grizodušja što sam sudjelovao u njoj. Njih dvojica su mi izgledali kao klinci iz Amarcorda kojima se ostvaruje dječački san. Oni više ne masturbiraju na trafikanticu nego imaju klonove Monice Bellucci samo za sebe koje razmjenjuju prema potrebi. Trafikanticu iz Amarcorda je glumila Maria Antonietta Beluzzi što me navelo da pomislim kako je Monica Bellucci nadnaravna projekcija djetinje muške podsvijesti oblikovane na sisama gospođe Totale. Ali Monica Bellucci bila je stvarna, isto kao i prljava muška žudnja.


Post je objavljen 24.09.2009. u 20:22 sati.