Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aliceinhungerland

Marketing

Dream Thin.

Danas sam mislila ubaciti vodeni, ali sa skolom je to nekako palo u vodu. Osjecala sam se jako lose i slabo ujutro pa sam pojela pecivo (iako to ne volim-obicno znaci binganje cijeli dan). Doma sam za rucak pojela nekoliko zlica juhe od povrca i to je to. Uz moj uobicajeni 3u1 nescafe, na kraju i nece biti toliko kalorija.
Dosta tesko podnosim glad u zadnje vrijeme, kada imam puno obaveza i ne mogu spavati koliko zelim (a san ubija glad!). Ali ipak, dajem sve od sebe. Znam da necu nikada biti mrsava ako narucim tu prokletu pizzu, ako pojedem taj cips, ako navalim na taj sladoled. Glad je moja prijateljica i uzivam u njoj. Uzivam u osjecaju praznine.
U zadnje vrijeme sam ostala jako razocarana u neke ljude, tzv. frendove (ali to je uvijek tako). Dosla sam do zakljucka da vise definitivno ne vjerujem ljudima i vise se nikome ne mislim otvoriti do kraja. Postala sam jako svjesna cinjenice da mogu vjerovati jedino sebi.
Postajem asocijalna. Polako gubim volju za izlascima, a i u skoli ne volim pretjerano pricati sa ljudima u razredu (osobito zato sto su formirane grupice, a ja ne zelim biti ni u jednoj od njih). Nosim knjige u skolu i citam (trenutno E.A. Poe), pisem dnevnik pod satom i cekam da nastava sto prije prode.
Uslijed mog nedavnog prekida s deckom, isto nisam mogla jesti. Svima vam je vjerojatno poznata ona tupa bol kad je cak i glad dobrodosla jer je tako stvarna. Dosla sam do 46 kg, ali ubrzo sam se vratila na 47 (nakon sto sam malo dosla k sebi i pocela jesti vise). Ne zelim reci da je to bilo ugodno iskustvo, ali nekako sam bolje upoznala sebe i shvatila sto me zapravo usrecuje. Sada sam se vise posvetila sebi i odlucila da nikakva veza ne dolazi u obzir: ana mi je sasvim dovoljna.
Isto tako, moram reci da su za ovaj blog doznale osobe koje me, mozemo reci, znaju. Iako znam da ce biti zlobnih komentara ili cega vec- mogu reci da me apsolutno nije briga. Ako nekoga uveseljava hraniti se tudim zivotima jer nemaju svoj, neka izvole. Jedino sto cu reci jest da ih iskreno zalim- iscekivati svaki novi post da bi, jadni, imali o cemu pricati. Znam da sam iznad njih :).
Vjezbam pilates u zadnje vrijeme (ne toliko cesto koliko bih htjela), i mogu reci da stvarno nije naporno i zabavno je, a poslije osjecam onaj zdravi umor od kojeg sam odlicne volje. Osjecam zatezanje trbusnih misica i nogu. Stvarno super stvar. Tako da mislim naci neku grupu i poceti se intenzivnije baviti njime, odnosno redovitije.
Think thin, girls! xoxo


Alice <3


Image Hosted by ImageShack.us





Post je objavljen 24.09.2009. u 16:49 sati.