Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/daltoni-os

Marketing

Nogometni-magazin.com - hrvatski nogometni portal

Trofej UEFA Champions League u Osijeku


Photobucket thumbup

Nakon Milana, Splita i Rijeke, Osijek će sutra na Trgu Ante Starčevića od 10:00 do 12:00 sati ugostiti trofej UEFA Champions League gdje će Osječani imati priliku osjetiti uzbuđenje koje donosi ovo najprestižnije nogometno natjecanje i fotografirati se s veličanstvenim trofejem. Voditelji programa dijelit će nogometnim fanovima u nagradnoj igri podijeliti i nogometne lopte, replike originalne UEFA Champions League lopte. U okviru trogodišnjeg sponzorstva UEFA Champions League, UniCredit Grupa, čija je članica Zagrebačka banka, prezentirati će u Hrvatskoj Trophy Tour namijenjen pobjednicima najprestižnijeg nogometnog natjecanja.

Photobucket thumbup

Slavni trofej su u povijesti podizali nogometni velikani poput Luisa Figa, Ryana Giggsa, Cristiana Ronalda, Paola Maldinija, Steven Gerrarda, Ronaldinha, Zinedine Zidana i mnogih drugih.

Photobucket thumbup

Nakon Osijeka, Trophy Tour dolazi u Zagrebu gdje će od 25. do 26. rujna biti organizirana i izložba koja uključuje uključuje memorabilije, fotografije i video zapise.

UEFA Champions League Trophy Tour ambasador kroz Hrvatsku bit će izbornik nogometne reprezentacije g. Slaven Bilić.

Photobucket thumbup

UEFA Champions League Trophy Tour koju donosi UniCredit u sezoni 2009/10. obići će pet europskih gradova, nakon Italije i Hrvatske, posjetit će Rumunjsku, Bugarsku i Mađarsku. Trofej UEFA Champions League će se od zemlje do zemlje prevoziti kamionom, u prozirnom sefu, zaustavljajući se u centru svakog od pet gradova. Ovaj jedinstven događaj uključuje dresove poznatih nogometaša, fotografije i video zapise, posjetiteljima će pružiti vrhunsko i neponovljivo nogometno iskustvo.

UEFA Champions League podaci i brojke: - od 1955. do 1992. održavala se kao Europski kup prvaka - sudjeluju isključivo europski nogometni klubovi - to je najvažnije svjetsko natjecanje najboljih igrača i najboljih klubova - 1967. godine uveden je i trofej, a prva momčad koja ga je osvojila bio je Celtic FC - momčad koja osvoji trofej ukupno pet puta ili triput zaredom smije ga i zadržati - FC Liverpool 2005. godine peti je put osvojio pehar, trenutno je u igri šesti primjerak trofeja

magazin@nogometni-magazin.com
Fotkice : B.Mr.


Post je objavljen 24.09.2009. u 12:29 sati.