Vidim ja!
Meni se sam izdvajaju postovi sa klopom.
Neka, neka, već bum ja jednom uhvatil fotku flerta Jace i Kanadera.
Onda buju platili za taj blog.
Sam da za Banderasa dobim soma kuna, ja sretan.
Anyway post bute vidili.
Ovo je stari podravsko-međimurski recept za sirotinju,
da bude sita.
Varijacije postoje, nemreš fulati,
sam treba mašte.
Se zove "trganci" ili tak nekak.
Pokojni tast se znal zezati sa imenom, kak je gore u naslovu.
Zamijesiš tijesto od brašna vode i soli, da grudva bu
"kompaktna", da se ne lijepi za ruke.
Zavriš slanu vodu z malo ulja i od "odmorene" grudve počneš trgati
komadiće tijesta u kipuću vodu.
Kad strgaš zadnji komadić, kuhaš još 20-estak minuta.
Ocijediš i deneš na stranu.
Ondak zemeš wok ili neku tavu, padelu.....
kupite si taj wok-to je jednostavno, naj sud u "povijesti historije" čoviječanstva!!!
Zemeš žlicu dvije SVINJSKE masti,
ak si bolestan, jedi one muslije i odjebi, isto tak, ak si anoreksičan,
a to ti je IN, ..... ODJEBI,
poludim na bolesnike, svaki dan slušam ženu, kak im umiru.
Pa to vi delate,....rodi se, pa ga "spasite", pa si čovijek jebe mater čitav život, kaj je živ. Daj pusti prirodu da dela i odjebite od "brusnica",
"aloevere" i kretenki iz kvazi"Burdi" kaj je G'din prof, napisal izvrstan post, neki dan. A VŠO bi okinul, kaj je je, dobra snaša sa salaša.
Pa, zdinjstaš c luka, pa dodaš špeka, pa kad se ucvrlji, nekog sira,
pa za aromu krišku boljega, gorgonzole, pa češnjaka, pa malo
maslinovog ulja za štih aromu, pa, ak imaš love još par vrsti sira,
po sistemu "Quatro formagio",.....i onda sve ukrčkaš na laganici,
pa ubaciš ono tijesto, strgano, štipano, skuvano,
pa to još krčkaš i kompaktiraš na željenu gustoću,
pa OŽEŽI MILE
Evo i fotki
U slast
Post je objavljen 23.09.2009. u 17:19 sati.