Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

Odrzana misa za Blaza Kraljevica i promocija knjige u Sindelfingenu

Photobucket

Dana 20.09. odrzana je promocija knjige "Hrvatska knjiga opstanka", autora Marka Franciskovica, u prostorijama HKM Sindelfingen, u organizaciji A-HSP za Njemacku. Nakon odrzane mise za bojovnika HOS-a, pokojnog Blaza Kraljevica, u svojem nastupu pred hrvatskom dijasporom, Marko Franciskovic stavio je naglasak na izuzetan znacaj sadasnjeg povijesnog momenta za opstanak Hrvata kao naroda i Hrvatske kao drzave. "Nalazimo se u kriticnoj fazi kada je krajnji moment da se ucine radikalni zahvati u hrvatskom politicko-drzavnickom djelovanju jer je dosadasnja politika stvorila ovo pogibeljno stanje. Nema mjesta mlakim i neodlucnim potezima, nema mjesta politici sluganstva i ponizavanja." rekao je Franciskovic. Takodjer je stavio naglasak na to da se vec jednom odreknemo politike ulaska Hrvatske u EU jer, po Franciskovicu, EU je nespojiva sa hrvatskim nacionalnim interesima buduci je dio sireg koncepta globalizacije i terora kapital-interesa u kojemu nema mjesta razlicitim nacijama sa svojim duhovnim i rasnim identitetom - cilj globalizacije je sve ponistiti i u multi-kulti loncu vladati svima kao svojim robljem u sluzbi bezboznog konzumerizma i potrosackog mentaliteta. Sloboda je ono sto donosi bogatstvo, a u sferi drzavnistva sloboda je drzavni suverenitet, drzavna nezavisnost, a koncept EU-a i svih ostalih globalistickih integracija izricito ponistavaju nacionalnu suvverenost za racun globalnih struktura moci, buduce svjetske nad-vlade i tzv. Novog svjetskog poretka. Franciskovic je rekao da nam Dubrovnik moze biti primjer i dokaz kako nije bitna velicina i brojnost nego oslonac na vlastite snage i vlastitu pamet jer: "Dubrovnik nije bio slobodan zato sto je bio bogat, nego je bio bogat zato sto je bio slobodan." te se samo tako moze prosperitati i cak postati svjetskom silom - kao sto je Dubrovnik svojedobno i bio.
Posebno se obratio prisutnoj dijaspori buduci da Marko Franciskovic vidi rijesenje hrvatskog problema demografske katastrofe i potrebe za radnom snagom u tome da drzava Hrvatska svojim promisljenim djelovanjem povrati sto je moguce vise Hrvata natrag u zemlju svojih oceva i djedova. "Ne zanima me novac iz dijaspore. Hrvatskoj novac sam po sebi ne rijesava nista. Nama su potrebni ljudi, posebice mladi u naponu snage i produktivnosti te ne trebaju znati ni slova hrvatskog da bi dosli i mogli stvarati nove vrijednosti za Hrvatsku umjesto da izgradjuju tudjinu. Sve je pitanje politicke volje i sposobnosti da se ostvare zacrtani ciljevi. Nema bezizlaznih situacija, uvijek postoji rijesenje. Ne smijemo podleci malodusnosti, apatiji i kapitulanstvu. Moramo biti hrabri i odlucni jer povijest priznaje i daje za pravo samo takvoj orijentaciji." izgovorio je Franciskovic i izazvao odusevljenje prisutnih ljudi.
Predsjednik A-HSP-a za Njemacku Sime Tolic i povjerenik HCSP-a za Stuttgart odlucili su podrzati kandidaturu Marka Franciskovica za novog predsjednika RH.

Photobucket
Hrvatsku knjigu opstanka mozete naruciti na marko.franciskovic@zg.t-com.hr Cijena knjige je 150, 00 kuna + postarina.

O promociji knjige je pisao i Vecernji list za Njemacku
Hrvatskoj nije potreban novac nego ljudski iseljenicki kapital

Post je objavljen 22.09.2009. u 15:41 sati.