Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Angelo Gregucci od danas više nije trener Atalante!

Poslije 4 odigrana kola u Serie A danas je uručen i prvi otkaz nekom od trenera u ovoj sezoni. Kako je u prethodnim postovima već najavljivano, Angelo Gregucci od danas više nije trener Atalante. Atalanta je jučer uvjerljivo poražena u Bariju sa 1 : 4, te se nakon 4. kola nalazi na posljednjem mjestu na tablici sa 0 bodova. Gregucci je prethodnih sezona manje-više sa uspjehom vodio Vicenzu u Serie B.
Novi trener Atalante je Antonio Conte. Conte je prošle sezone vodio Bari, s kojim je izborio povratak u elitni rang nakon 8 godina igranja Barija u Serie B. No, uoči početka sezone nije se slagao sa rukovodstvom kluba, osobito sa sportskim direktorom Giorgiom Perinettijem oko kupovine igrača u "Calciomercatu". Zvanična objava da je Antonio Conte postao novim trenerom Atalante očekuje se vrlo brzo.

Promjena trenera dogodila se i u Serie B. Fabio Brini, do jučer trener Salernitane dobio je otkaz. Salernitana je nakon 5 odigranih kola posljednja na tablici bez ijednog osvojenog boda. Fatalan za Brinija je bio poraz od Torina u Salernu od 0 : 3. Novi trener Salernitane je Marco Cari.

Post je objavljen 21.09.2009. u 14:56 sati.