Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rs-orkan

Marketing

U drugom kolu dvije pobjede

19.09.2009.
2. kolo županijske lige (1996.god.)
HRK ORKAN - ŽRK TROGIR 13:8(8:4)

U Dugom Ratu na rukometnom igralištu(straljana) održala se utakmica između domaće ekipe Orkana i gošći iz Trogira .
Utakmica je počela jako dobro(osmišljena igra u napadu i čvrsta obrana) što je rezultiralo i vodstvom od 4:1 na samom početku.Ekipa Trogira nije se snašla, te je dosta griješila, šta smo dobro iskoristile i na poluvremenu rezultat je bio 8:4.
U drugom poluvremenu nastavljamo još bolje i sigurnije te ekipa Trogira ne uspijeva postići ni jedan gol do zadnje 2 minute.
U ovoj utakmici iskazala se Lucija Ercegović s 5 postignutih golova i Vinka Mimica s 4 postignuta gola te na golu Antica Mimica, ali moramo pohvaliti i sve ostale koje su sudjelovale u ovoj pobijedi.

ŽRK "ORKAN":
Lucija Ercegović(5),Vinka Mimica(4),Ivana Čuković(3),Marina Banović(1),Antea Trgo,Mirjam Nerer,Lucija Mrkonjić,Nikolina Tomaš,Petra Balić,Klara Utrobičić,Anamarija Čikotić,Antica Mimica i Marina Šćurla.

ŽRK"TROGIR":
Tina Perišić(3),Antea Kovačević(3),Antonija Romenjak,Martina Moljiza,Stela Harašić,Marija Brkan,Danijela Milat,Silvija Vukman,Marija Grga,Anamarija Betica,Lucija Jurković,Lea Cvetko,Roberta Frleta,Mgdalena Ečimović.

Piše: Marina Šćurla

1998.god
HRK ORKAN - ŽRK TROGIR 12:10(6:6)

U subotu 19.09.2009. U Dugom Ratu odigrana je utakmica između Orkana i Trogira. Prvo poluvrijeme igralo se gol za gol, pa je na poluvremenu bilo 6:6.
Drugo poluvrijeme počelo je loše za ekipu Orkana. Nakon nekoliko savjeta s klupe, cure se bude i počinju zabijat golove, te pobjeđuju rezultatom 12:10.

Antea i Mirijam bile su najbolje igračice domaće ekipe s postignutih 10 golova(svaka po 5). Preostala dva gola, za domaćine, postigla je Anamarija. Dale smo sve do sebe i uspjele savladati ekipu Trogira.

Za Orkan su nastupile:
Klara Pavić, Ivana Balić, Lucija Šolaja, Mia Milavić, Petra Matković, Anamarija Čikotić(2), Petra Balić, Mirjam Nerer(5), Matija Mladin, Antea Trgo(5).

Za Trogir su nastupile:
Magdalena Ečimović, Lucija Brešan, Josipa Ugrina, Antonija Dražić, Martina Mitar(2), Antonija Juranović, Antonia Vukman, Marija Grga(7), Tina Lasić, Anamarija Munjiza(1), Nina Juranović, Jelena Brešan, Antonia Hrabar.

Piše: Ivana Balić



Post je objavljen 21.09.2009. u 12:11 sati.