Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/johnbezterrae

Marketing

MRŠ, GADOVI PREVARANTSKI, POCRKAJTE U SMRADU SVOJIH PRIJEVARA!!!

Uh, što obožavam šokove prije spavanja!

Sjedim ja tako danas pred kompjuterom i bludim po Svemrežju jer mi bube, biljke i antropolozi već polako na sve tjelesne otvore izlaze kadli počnu stizati mailovi. Kolege predstavnici nešto šapuću, kuckaju, maštovito se koriste ljudskom anatomijom i opscenim glagolima… Gledam, pokušavam pohvatati konce ali nemam igala dovoljno… Stoga pitah Semmy da mom izmoždenom mozgu objasni…

Polako ali postojano, kao trovanje arsenom kroz dulje vrijeme, faksom se počela širiti panika. Zabrinutost raste, nevjerica je očita, a bjesnoća samo što nije prokuljala iz grla mojih mladih kolegica i kolega. Panika potkrijepljena informacijom koju studenti još ne bi smjeli znati ali sreća naša pa imamo doušnike među profesorima koji su dovoljno uvučeni u važne stvari.

Jedan takav „source“ javio je da je presvijetla gospođa Vlaisavljević potegnula svoje uzde toliko jako da se PMF zadavio od zaprepaštenja. Naime, upravo smo saznali da ove godine NOVCA ZA DIPLOMSKE STUDIJE NEĆE BITI i da će sve pasti na leđa studenata, odnosno njihovih roditelja!!!!!!!!!!!!!!!

Naravno, mogli biste sada reći kako se to moglo i očekivati jer je bilo sasvim očito iz stava javnosti prije nekih pola godine (kada su se blokirali fakulteti i održavali prosvjedi te zahtijevalo besplatno školovanje) da većina građana Hrvatske smatra kako bi studente trebalo oderat sloj po sloj jer ionako ništa ne rade i samo troše državne novce. No poanta je u tome što je bilo OBEĆANO da će se ove akademske godine (koja, napominjem, počinje s prvim danima mjeseca listopada) izbjeći plaćanje diplomskih studija jer su novci osigurani.

Prema definiciji koju nudi Hrvatski jezični portal, „osigurati“ znači a. učiniti sigurnim, zaštititi od opasnosti [osigurati granice od napada] b. učiniti stabilnim; učvrstiti, zaštititi [osigurati nasip] c. učiniti da nešto ne nedostaje (…) [osigurati novac]. Dakle, kada učinite da nešto ne nedostaje onda bi bilo logično pomisliti da će toga i biti za nekoliko mjeseci. Nažalost, ti novci su bili i obećani, uz to što su bili i osigurani. Kažem nažalost jer prema definiciji istog portala, „obećati“ znači najavom, riječima pružiti komu NADU ILI UVJERENJE da će se što dogoditi, da će se što ispuniti, da će tko što dobiti. Očito su naši državnici pružili samo nadu :) Prokletinje.

I tako siročat moja od kolega koji moraju upisati diplomski ove godine trebaju odnekud, nekako, iščupati ili 5000 kuna (ako svi budu plaćali jednako) ili određenu svotu novca u rasponu od nekoliko stotina kuna pa do punog iznosa od 5000 kuna (ako se bude plaćalo po linearnom modelu). Iščupati 5000 kuna u 10 dana nije tako jednostavno za barem 90% kolegica i kolega stoga me živo zanima HOĆE LI SADA JEBENA POPULACIJA PMF-a KONAČNO USTATI I PROSVJEDOVATI ili će se opet bojati da ih „ne vidi dekan s prozora“… Ha ha, bloody ha.

Naravno, mogli biste reći kako je sve to bilo „obećano“ i „osigurano“ u vrijeme kada je našom političkom scenom žario i palio tata Sanader ali koliko se ja sjećam, ovo je još uvijek ISTA VLADA jer nije bilo nikakvih izbora niti ičega nego samo interne smjene unutar jednog tijela. No najlakše je tuđim kurcem po Crataegus monogyna mlatit. Apsolutno me ne interesira što „obećanje“ da će novac biti „osiguran“ nije došlo iz gangrenozne labrnje gospođe Vlaisavljević nego iz jednako gubavih usta njezinog fuck buddyja tj. jednog od njegovih klaunova iz Vlade. Kada nekome nešto obećate i kažete da ste osigurali onda morate biti IZRAZITI ŠUPAK da to i prekršite.

Naša Vlada to radi na dnevnoj osnovi i NAROD JE SVEUDILJ INERTAN I ŽIVO MU SE JEBE!!! Kao i moji kolegice i kolege, kad smo već kod toga, koji su dosljedni narodnom karakteru pa ni GUZICOM da mrdnu kako bi se nešto pokušalo promijenit u našu korist.

Živo me zanima kamo su novci otišli. Vjerojatno je neki jadni, mali državni službenik trebao hitno otputovati na Havaje i prisustvovati lokalnom izboru najokruglije sise na otoku! Prokletinja, dabogda svi izgorili u Paklu nasađeni na poveće ananase!!! Stoka pokvarena, pocrkali svi od gladi, ugojena đubrad kakve nema. Ispravak, IMA i to samo kod nas. Hrvatski narode, crko dabogda i ti skupa sa svojom Vladom jer to i zaslužuješ kad si tako nevjerojatno angažiran; pa čak se ni za vlastitu guzicu nećeš boriti, gnjusni, smrdljivi gade!!!

JEDVA ČEKAM kad ću emigrirati iz ove USRANE države! Joj, da se barem nađe neki pomračena uma koji neće odgovarati za svoje postupke ni pred Bogom ni pred narodom, upadne u to smrdljivo grotlo od Vlade i Sabora i sve ih trančira do u sitne komade!!! Svakog pojedinog gnjusa i svaku jebenu kokoš koja samo po cijele dane gore sjedi i nese HRPETINU IDIOTARIJA! Gadovi trolovski ofucanih jezičurina, otpale im kradljive i pohlepne ručetine…

Nisam uopće uzrujan, sačuvaj Bože. Pa ni ne znam kako se to radi. Nekoć sam znao no kada su moje nadbubrežne žlijezde napokon shvatile da ne stignu iscijedit iz sebe toliko adrenalina koliko od mene potražuju živci jer ih inervira PROKLETINJA iz visokih stolica, odustale su i preselile u drugu dimenziju, raj za žlijezde. Uskoro će tamo poći i moj CNS; ostavit će samo amorfnu masu sala i kože koja će svejedno morati polagati ispite na šugavom Sveučilistu kao što je ovo moje.

I ti gadovi iz tog Senata. Prokletinja koju bi također trebalo pitati za zdravlje. Potom skuhati u octenoj kiselini i teatralno prosuti u Eufrat i Tigris! MAAAAAGRH!!!!


Post je objavljen 19.09.2009. u 23:17 sati.