Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nkdobranovigrad

Marketing

NOGOMETNI VIKEND NAŠIH SELEKCIJA - NAJAVA

Juniori NK DOBRE u subotu nastavljaju ovosezonsko natjecanje u 2. ŽNL NSKŽ, domaćom utakmicom na našem stadionu protiv juniora NK Josipdola.

JUNIORI 3. KOLO - subota 19.09.09. u 16,30 sati

NK DOBRA & NK JOSIPDOL ... 4 : 0 ( 1 : 0 )

Juniori nastavljaju niz prvenstvenih pobjeda, pa tako i danas iako igra nije bila baš na nekm nivou poglavito prvo poluvrijeme, kada se igralo dosta mlako i nepovezano. Vodstvo je došlo iz jedanaesterca koji je u pogodak pretvorio Zvone Poturica. S tim rezultatom otišlo se na poluvrijeme. U drugom dijelu ipak povezanija igra gdje je stvoreno niz kvalitetnih prilika te su iz smišljenih akcija padali i golovi da bi se do kraja u strijelce još upisali Bišćan, Sudac a pao je i jedan autogol na ubačaj (udarac) sa strane bočnog igrača Mrzljaka. Sve u svemu zaslužena pobjeda i nova tri boda.
__________________________________________________________________________________________

Seniori NK DOBRE u nedjelju nastavljaju ovosezonsko natjecanje u 2. ŽNL NSKŽ, gostujućom utakmicom na stadionu u Šišljaviću protiv istoimene momčadi.

SENIORI 4. KOLO - nedjelja 20.09.09. u 16,30 sati

NK ŠIŠLJAVIĆ & NK DOBRA ... 0 : 4 .. ( 0 : 2 ) - (slijedi posebno izvješće)
___________________________________________________________________________________________

Veterani NK DOBRE u ponedjeljak nastavljaju ovosezonsko natjecanje u Ligi veterana NSKŽ, domaćom utakmicom na našem stadionu protiv veterana NK Josipdola.

VETERANI 3. KOLO - ponedjeljak 21.09.09. u 17,30 sati

NK DOBRA & NK JOSIPDOL ... 0 : 0

U vrlo tvrdoj i neizvjesnoj utakmici, nažalost naši veterani nisu uspjeli uknjižiti sva tri boda, unatoč boljoj prikazanoj igri i prigodama za postizanje pogotka. Stvoreno je tako niz konkretnih šansi no falilo je malo koncentracije u završnici a za istaći je zaista golman gostiju Tolušić koji je bravoroznim obranama spriječio svoju mrežu da ostane netaknuta. Iako je iz izrađenih kombinacija upućeno niz lijepih udaraca na gol, možda i najizgledniju šansu u 75. minuti propustio je Perak koji zamalo kasni na loptu ubačenu iz kornera te pogađa gredu. Gosti koji su se uglavnom branili, rijetkim kontrama uspjevaju prijeći na našu polovicu no bez ijednog konkretnog udarca na gol.
Ovako od mogućih 9 naše selekcije ovaj vikend ostvarile su 7 bodova. Više sreće u narednim utakmicama.


Post je objavljen 18.09.2009. u 16:44 sati.