Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nibttf

Marketing

Završna radionica: Ishodi učenja...

SASTAVNICAMA SVEUČILIŠTA U ZAGREBU

-svima-







Predmet: poziv na završnu radionicu projekta Ishodi učenja na preddiplomskim i diplomskim studijima

Sveučilišta u Zagrebu

- dostavlja se,



Poštovane kolegice, poštovani kolege,





u ime projektnog tima, željela bih Vas izvijestiti da je projekt Ishodi učenja na preddiplomskim i diplomskim studijima Sveučilišta u Zagrebu prihvaćen i financiran od Nacionalne zaklade za znanost, visoko školstvo i tehnologijski razvoj Republike Hrvatske pri završetku.



Cilj projekta je bio da se na svim fakultetima unutar različitih područja koje pokriva Sveučilište u Zagrebu rasprave mogućnosti definiranja ishoda učenja na tri razine: na razini modula ili predmeta, na razini preddiplomskog i diplomskog studijskog programa, tj. na razini područja. Potrebno je definirati kompetencije, vještine i znanja koje studenti trebaju usvojiti, kao takve ugraditi ih u izvedbene nastavne planove za pojedini modul, odnosno predmet i studijski program na preddiplomskoj i diplomskoj razini.



U nastojanju da se pomogne sastavnicama našega Sveučilišta da što kvalitetnije definiraju navedeno, organizirano je sedam radionica. Završna radionica će se održati u ponedjeljak, 28. rujna 2009. od 900 do 1700 sati u Kampusu Borongaj, Hrvatski studiji, predavaonica Zagreb, Borongajska cesta 83d, 10 000 Zagreb.



Ova završna radionica je namijenjena svim sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu.



Ljubazno molim da se odazovete pozivu i potvrdite svoj dolazak najkasnije do četvrtka, 24. rujna 2009. na e-mail: tamara.gobo@unizg.hrOva email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript





S poštovanjem,

prof. dr. sc. Ljiljana Pinter, v. r.


Post je objavljen 18.09.2009. u 11:07 sati.