Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvitez

Marketing

KNJIGE MLADENA SCHWARTZA

Photobucket

KNJIGE MLADENA SCHWARTZA – OPIS

PROTOKOLI, ŽIDOVI I ADOLF HITLER: Pljuska u lice judeokraciji. Zabranjeno na Sajmu knjiga u Frankfurtu a. M. 2000. Komentar Protokola sionskih mudraca te Hitlerova odnosa spram Židova; procjena Hitlera, židovske uloge, Nove Desnice kao alternative.

HRVATSKA NAKON TUĐMANA: Mein Kampf hrvatskoga Haidera. Temeljita prosudba Tuđmanove uloge te Hrvatske pod njegovom vladavinom. Posttuđmanovska politika, neprijateljsko rovarenje, specijalni rat. O naciji, državnom udaru, desnici, demokraciji, Srbima.

ŠTO JE TO - DESNICA?:
Nezaobilazivi priručnik za desne i lijeve. Gluposti i laži o desnici, napadaji na nju. Što doista jest desnica? Hrvatska desnica. Ekstremna i umjerena desnica. Desnica i ljevica. Bijeda antifašizma.

LAŽ, ZLOČIN I SMRT DEMOKRACIJE: Smrtna presuda političkoj bijedi današnjice. Mane parlamentarne, liberalne demokracije iznešene u 101 točki. Demokracija je zapravo protunarodna oligarhija koja se istrošila, i mora ustupiti mjesto elitističko-autoritarnom poretku, jedinom kadrom ostvariti narodni interes i potrebe.

NOVI PROTOKOLI SIONSKIH MUDRACA ZA XXI STOLJEĆE: Nastavak glasovite knjige stoljeća. Mudraci se nakon 100 godina ponovno sastaju kako bi razmotrili što im je uspjelo, što još nije, te na čemu upravo rade. Knjiga je zapravo kritični pregled svih područja našega svijeta i vremena.

SCHWARTZ O STARČEVIĆU: Nepoznati Starčević. Desna interpretacija Starčevićeva djela, s naglaskom na njegovu kritiku srpstva i židovstva te protudemokratsku dimenziju u njegovim nazorima. Knjiga, uz ostalo, sadrži i Schwartzov Razgovor sa Starčevićem, Mali starčevićanski rječnik, te Schwartzovo Otvoreno pismo hrvatskom narodu.

BLEIBURG I HAAG: Povijest se ponavlja. O uzrocima i posljedicama, žrtvama i krivcima Bleiburške katastrofe. Je li se Bleiburg mogao izbjeći? Nastavak Bleiburga u Republici Hrvatskoj. Neprijatelj o Bleiburgu. Bleiburg i Jasenovac. Bleiburg i Haag. Kako propadaju hrvatske države. Osvetnici Bleiburga. Filozofija Bleiburga.

Naručbe na:
Ankica Lučić
( & Fax: RH-Zgb.-3700-169
mschwartz@inet.hr

UDŽBENIK DESNICE

Post je objavljen 17.09.2009. u 13:33 sati.