Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zastitnik30

Marketing

Majica zaprljana medom;)...

Danas mi je bash dobar dan...i poslovno i privatno!

Gledam inače svaki dan teske vijesti, tešku svakodnevicu, susjedi kopaju po kontejnerima, kriza , kriza, kriza...ufffffff...dosta mi je krize!!!

Think positive! Give smile! Učini nešto proaktivno da nekom bliskom uljepšaš dan i ujedno ispuni svoj!

Oživjela je čak i Zagrebačka burza, pa zašto nebi i mi!
Imam jednog prijatelja koji je mišljenja ako dovoljno dugo gledaš u ekran na kojem je izlistana cijena dionice koje u vlasništvu ima paketić, dva da će se ista sa vremenom korigirati na gore...i korigirala se! (za razliku u cijeni si je nabavio naoćale za vid koji se također korigirao - na gore smokin !)

Nego, pitam se uistinu hoće li ova kriza promjeniti neke od naših loših navika i uspjeva li ono šta naši roditelji nisu tijekom odgoja...natjerati nas da razmišljamo vlastitom glavom, racionalno...da planiramo budućnost i živimo sadašnjost skromno i u okvirima?! hm, da...pitam se...

Pitam se gdje su u cijeloj stvari snovi...možemo li i njih "planirati", treba li ih odgoditi ili bash suprotno...jeli bas sad vrijeme za promjenu, za akciju, za "master_plan:)"!?...pitam se...

Previše racionalnosti sputava kreativnost...već dugo nisam bio kreativan, čak nisam ni bio-energičan...ponekad sam u mislima, a ponekad i ne...al sretan u oba slučaja...čak i u slučaju kad umore te svi...al dođe jutro...padne poljubac na jastuku...pogled ispunjen srećom...dodir...dobitni par...dobitnih 12 parova :)...piva-tekma, šetnja kvartom, pohvala, efektivan dan, osmijeh roditelja, čaj za dvoje i još mnogo sitnih detalja koje te ispune i ponište sva neogovorena pitanja.

Jer život je lijep!

Ipak, par savjeta...nemojte se zaduživati!!! Recite partneru da ga volite!!! Recite to i roditeljima!!! Ne kupujte u shoping centrima jeftine konje za peglanje...jer jeftinih konja za peglanje nema :)!!! Nemojte izgubiti glazbu u životu!!! Smijte se!!!

Jer život je kratak!

Opet sam majicu zaprljao medom:))...uff...ubit će me vuk! ;))

Moram sad poć dalje...šuma zove...mudroj sovi sređujem okvirni kredit po tekućem...ili nije tako mudra :)))!!!

U svakom slučaju

Voli Vas Vaš V.V.Medo!



Post je objavljen 17.09.2009. u 13:06 sati.