Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/smrad0

Marketing

bartimej croata o meni...

Vjernik ima živu ( i zdravu)besmrtnu dušu, a @Prangija, antiteista i mrzitelj Hrvata ima mrtvu besmrtnu dušu, ali da se ne uvrijedi na ovu konstataciju, reći ću da u glavi ima nakupinu stanica kojima se izvrsno služi Sotona, začetnik mržnje protiv Boga, i protiv svakog naroda pa i srpskog. Ali on je mrzitelj i svoga srpskog naroda. Nema on čime voljeti, ta iz svake mu riječi izbija mržnja.

@Prangija= Buha2 ono što si napisao u 09 : 14 je govor mržnje, ako može jedan drogeraš shvatiti šta je to. Kad će državno odvjetništvo početi reagirati na ovakve stvari.

Nisam tako rekao. Spomenuo sam obilježja fašizma i rasizma. Hajde, bit ću precizan. Biranje najkvalitetnijeg embrija je rasizam, ubijanje embrija je fašizam, a umjetna oplodnja je grijeh protiv Boga i prirode. Kad već projiciraš svoju zloću na mene, evo malo ću je pojačat. Kao i prošli put. Ovo sam napisao;
A ja ću od sebe još dodati, da medic. pot .oplodnja ima fašističko mengeleovska obilježja.
Biraš najbolji embrij (viša rasa), bacaš tj. ubijaš one manje kvalitetne embrije(niža rasa).
Dodajem; Ima i partizanska obilježja ukoliko se um. oplodnja radi u ilegali.


Ima jedan koji se pričestio nedostojan, kao što i ti pričaš nedostojne priče o Euharistiji. Zvao se Juda Iškariotski. I kao što je u njega ušao Sotona tako ti (i @Buha 2 ) koji te podržava, nakon onakve pjesmice ste zaradili još ponekog zloduha, a već ste ih imali podosta. To znači ono što sam rekao -mrtva duša-. Ona koja ima zloduha. A da je i takva duša besmrtna to se zna, jer ne umire nego ide u pakao. Prema tome ništa od oksimorona.

Tko je tebi na prvom mjestu? I sad ja krenem pisat uvredljivo o tvom djetetu ili majci ili već ne znam tko ti je na prvom mjestu.
A to što stalno spominješ problem erekcije, znači li to da ga imaš. Mi dinaroidi i ne znamo da postoji ta bolest.
Pošto se zlo i opačina razmahala, tako da ugrožava i sam opstanak onih koji 'žive' upućujem

Ne sumnjam u tvoju inteligenciju, pa mi molim te objasni zašto ljevičar Hrvat mrzi svoju domovinu, također Srbin ljevičar mrzi svoju domovinu, također Mađar, Talijan itd. Nije kod svih adekvatan izraz -mrze-, pa se možda može reći -ne podnose-.Kad već insinuiraš da sam netolerantan, i pored toga šta sam sve napisao o toj problematici. Čovjek je ono što govori(ako je iskren). Pa ćeš ti zasigurno pomoći svojim objašnjenjem onim jadnicima koji nikako ne podnose svoju domovinu. Čak ni dveće, ptice(osim kućnih ljubimaca koje mogu tlačiti), rijeke, jezera itd. Ako budeš znao odgovoriti, onda ću priznati da sam netolerantan. Ako ne budeš onda ću ja obraditi tu temu. Svojim riječima.
Dokaz moje tolerancije je što uopće razgovaram sa fašistoidnim tipovima kao što je @Prangija.
Ako se ljuti na ovakav pridjev onda -partizansko četničkim-. Ma ovo što sam napisao je bez veze, jer je njegova uvreda mnogo teža.

Post je objavljen 16.09.2009. u 09:40 sati.