Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/auzmish

Marketing

Mozgoperje i zabluđe prvoloptja (Mi Hrvati i tko je kamenovao Mariju)

Nekidan, zvonko mi u Inbox pukne snimka, navodno sa Antene Zagreb, u kojoj se u eteru ispostavi kako muž vara suprugu.
Stvar kruži internetom; uglavnom uz salve smijeha i komentare o liku kao luzeru, muškoj svinji, bla.
Sou far, sou gud, kako bi rekao Platon.
Ali.

Snimka nije krčavi „rez“, kojeg je netko u pola situacije napravio na kazeti; zvuči prije kao presnimljen materijal sa izvorne snimke programa.
Ako je tako i ako uradak nije fejk, nije li prvi luzer osoba, koja je presnimila i „pustila“ snimku u opticaj i time dodala uvredu na bol?
Nije li, ako je sve to zbilja tako i autentično, luzerska i radio postaja, koja je makar ovakvim propustom (nemarom sa snimkom) zadrla u intimu jednog braka, kad već urednik ili moderator nisu reagirali na vrijeme i prekinuli on-air debakl nečijeg života?
Pazi – svi se naslađuju; stvar prolazi! A obitelj nam svetinja, kršćanske vrijednosti, ovoono… I opet, nisam ja, on je; nismo mi; uvijek je netko drugi…
My ass, izgleda.

Na koncu…
Muška svinja, luzer.
Šansa postoji, da je on, oženjen, suprugu prevario sa – nečijom suprugom. O čemu nitko ni mukajeta; pazi apsolucije!
(Tko smije reć', „ženska svinja“, a da ne dobije odma' po frnjoki seksističkoj?!)
Dapače, iz svog minornog, uglavnom na stručnoj literaturi baziranog životnog iskustva, tvrdim kako mi oženjeni muži ne bismo imali toliko prilike varati naše suprugice, da se u taboru Udanuša ne nalazi isti broj razočaranih, iskompleksiranih, nemoralnih, znatiželjnih, izdosađivanih, ovakvih ili onakvih „krmačica“ i „luzerica“ /ovo samo radi ravnopravnosti etiketiranja/, koje su ništa manje sklone iskoraku iz braka …………………..

Dakle, ako cijela stvar nije samo montirani geg, u ime svih supruga i suprugaaa, u ime etike medija, u ime ravnopravnosti spolova i u ime svih nas koji nedužnih lica odvojeno ulazimo u motele ili promatramo lica onih, koji to čine… U ime Marije i prvog kamena… Ja protestiram!

P.S.
A opreza nikad dosta... cool


Post je objavljen 16.09.2009. u 09:19 sati.