Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dragaraga

Marketing

Kokaina, alkohola i kuna

Ne volim citati trach rubrike, ali ne uspijevam ih izbjeci. Moj muz tvrdi da kad u novinama ima sve manje politicara, toliko malo da niti ne znas kako se zovu te kad se u rodilistima poslije poroda ceka na krevet, to je po njemu znak da je stanje u drzavi krenulo na bolje.
Nisam ga pitala jer to negdje procital ili je sam izmislil. Meni se cini da su oba uvjeta zadovoljena, pa iz njegvih usta u Bozje usi sto se tice zdravlja drzave rofl

Mozda nam je politicara u novinama sve manje jer su nasi novinari otkrili zuto novinarstvo u pravom smislu rijeci.
Pa koga briga sto se Larisa Lipovac udala za Gorana Navojca na Visu pa jos i reprizirali svadbu? Pa onaj Mlikota i Zagvozd? Neka glumica ima 9 godina mladjeg muza i sad cuva trudnocu, a glumi u seriji gdje joj je sin stariji od pravog muza. Ti vrapca, zamisli si ti to!
Zanimljivo kak svaki put objasne cija je majka Mirela Rupic, a nikad tko su Sanja Duggan i Suncica Lalic. Jos uvijek cekam sretan

Ak nis drugo, barem su prestali o Slavici-nase-gore-listu Ecclestone.

Od svega toga najvise mi ide na zivce izrugivanje Dolores Lambase i njenog Radeljaka i veselje kak si je sad i Frano Lasic nasel mladu, lijepu i uspjesnu prijateljicu. Dvostruki standardi?

Ne mogu vjerovat da me izrazito dosadna tema natjerala da napisem ovako dosadan post! A nis, nek ostane.

Post je objavljen 15.09.2009. u 21:57 sati.