Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/aliceinhungerland

Marketing

Ana`s here.

I dalje se drzim svog plana, stvarno ne jedem puno. Zadnjih tjedan dana nisam presla 600 kcal, osim u nedjelju, kada sam dosla skoro do 1000 (prokleti binge. Slaba sam, da).
Jos uvijek se drzim na tih 47 kg, sto je kila manje, ali i dalje previse. I nikako da izgubim taj visak, i ima dana kada sam totalno nervozna i ljuta na cijeli svijet i zelim nesto pojesti jer sam tako prokleto gladna, ali ne dopustam si. Ma, bolja sam od toga. Ako moram birati izmedu hrane i mrsavosti, jasno je sto cu izabrati.
U zadnje vrijeme sam nasla puno sajtova sa jako thinspirirajucim textovima, stavit cu linkove u box tokom ovog tjedna. I sve si to lijepo spremam i kada sam u iskusenju, citam stalno iznova i podsjecam se na svoj cilj.
Ako to pojedem, bit cu jos dalje od te brojke 42.
Cure koje imaju 42 kg ne trpaju u sebe smece, i ako zelim tu kilazu, ne smijem ni ja.
Osjecam se nadmocno dok gledam druge kako jedu i debljaju, i drago mi je sto se ja ne natrpavam tom visokokaloricnom hranom. U razredu me stalno ispituju jesam li gladna, jer kao "nisam jela", a ja uvijek govorim da sam doma pojela stvarno velik dorucak i zeludac mi je pun. Sumnjaju li? Ni ne zanima me. Dok god ja dolazim do svog cilja, nista drugo nije bitno.
Odlucila sam nabaviti fat-burnere u obliku tableta, kombinirati ih s vjezbanjem i nadam se dobrim rezultatima.
Isto tako, dosla sam do zakljucka da mi treba online-buddy iliti podrska koja ce slijediti isti plan prehrane kao i ja, tako da imam nesto sto ce me motivirati. Rok? Oko 2 tjedna, ovisi o dogovoru.
Tako da cure, koja god od vas zeli, neka ostavi komentar i ja cu joj dati svoju msn adresu tako da razradimo plan :)

Super Skinny me je odlican dokumentarac koji morate pogledati:
http://www.youtube.com/watch?v=gY9LLMTCjwg&feature=related
To je link za prvi nastavak, ostale cete naci.

Alice <3
Image Hosted by ImageShack.us




Post je objavljen 15.09.2009. u 20:44 sati.