Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/rudarka

Marketing

Milivoj Lulek, Jebač i Ljubavnica..

Internetski svijet, a bome i onaj drugi bruji o pizdariji što se jučer desila na "Anteni" (zg radio postaja). Koma.

Sve je počelo jako banalno: u eter se vraća Milivoj Lulek (lik koji zivka okolo doktore, sindikaliste, prodavačice i smišlja spačke - legendarna mu je "točka" sa ljubljanskom mljekarom kad je tražio slovensku dozvolu da se okupa, pa ga je neki tip otfikario s time da je rekao da mu on kao Slovenac to zabranjuje ili kad je davio neku doktoricu kako mu je, sa njegovih 40 i kusur prvi put kako će se sexati, pa šta mu ona preporuča, u knjižari tražio knjigu Facebook i sl fore - čisto da ovi gastarbajteri i ostali što ne čuju Antenu imaju sliku o dotičnom) i sada će on i dotični jutarnji voditelji - Barbara Kolar i Ivan (ne znam mu prezime) ispuniti želju nekome. Odabrali su jednu ženu, sorry, zaboravih joj ime...

A dotična je zaželjela da se Milivoj javi njezinom mužu (koji ga o-bo-ža-va) koji se trenutno nalazi na službenom putu - i sad tu ona izdiktira njegovo ime i prezime, lokaciju, hotel i broj sobe - pa eto - neće biti većeg veselja slavljeniku. U daljem tekstu - Jebač.

I sad tu ne bi bilo priče da stvar nije tekla malo krivim vodama - računajte da je sve išlo direktno u eter u 7:10 jučer ujutro! rolleyes

Lijepo su ovi s radija (na duploj liniji je bila i Zakonita) nazvali hotel, sobu i - dobili ženski glas. Provjerava Milivoj da li je na liniji to što mora biti - hotelska soba dotičnog gospodina. Da, da - veli ženski glas.

I mačka lijepo dozove "dragog" ispod tuša, te mu voditelji i Lulek čestitaju rođendan i sve nešto hm - grm... nut

A onda frajer pljune kako je eto tu na odmoru sa ženom, te se odmara (dušom i telom) - na što se Zakonita sa druge strane javlja i počne paljba... headbang burninmad

Nakon što je žena, na rubu živčanog sloma poklopila slušalicu, dotični se uzjogunio voditeljima da se nada da neće ići u eter jer eto, on ima ženu i djecu (ne baš tim redom).

Kad mu je, skoro pa speecless Barbara (to još nisam doživjela, but.. nikad ne reci nikad no) objasnila da je trenutno, sada i odmah u eteru - tip je je opsovao i poklopio.

Ovi u studiju su ostali zgranuti.

A ja ću to ovako komentirati:

Osim što - ne samo da je žena doznala da ju muž vara - doznala je i cijela Hrvatska jer dotični mail kola internetskim eterom, pa i oni koji nisu čuli - sada znaju i za Milivoja Luleka i za Jebača.

I mislim da se voditelji nisu snašli u presudnom trenutku (kada je mačka - Ljubavnica - potvrdila da su već dobili direktno sobu, a ne recimo recepciju hotela, da ne velim i prije toga) i možda nisu dorasli takvim situacijama. Naslušala sam se svojedobno Vicka i taj je znao "skliske" situacije na vrijeme upeglati. Ako se to ne zna - ne treba ni započinjati.

Toliko o Luleku. no

I sve ostavlja užasno gorak okus u ustima. tuzan

Ps. Namjerno nisam stavila link na točni audio zapis. Lako ćete ga naći na Internetu, ako već nije u vašem Mail box-u.

Update: Još ću malo objasniti svoje stajalište zašto mislim da nije namješteno (što vjerojatno pokušava pogurati vlasnik radio - postaje da mu ne dođe sudska optužba za vrat!): u ovo vrijeme mobitela ljudi su zaboravili na fiksni telefon. I da, naravno da se Ljubavnica ne bi javila na Jebačev mobitel, ali na fiksni?? Zazmislite!! Zvoni i vi bez razmišljanja dižete slušalicu... koja bi vas supruga - suprug - dečko - cura zvala na fiksni telefon u hotelu??? rolleyes


Post je objavljen 15.09.2009. u 16:08 sati.