Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mazoretkinjetg

Marketing

TG KRALJICE KUĆI IPAK SA BRONCOM OKO VRATA

KRALJICE SE VRATILE U SAM VRH MAŽORET PLESA

Gotovo 80 sati provedenih u autobusu je iza nas. 11.europsko prvenstvo je iza nas. Ponos i dika ispred nas.

Francuska jednom riječju nezaboravna. Predivno iskustvo praćeno samo pozitivnom energijom.
Kraljice iako se očekivalo bez odličja ipak medalja u kategoriji seniori duo pom-pon. Ana Brnas i Petra Jaka Smiljanić su pokazale tko je najbolji. Izvanrednom izvedbom UZMI ME ZA RUKU I POVEDIME, povele su tisuće mažoretkinja u veoma zanimljiv ples. Iskrene čestitke i još puno puno uspjeha želi vam cijeli team. Zaslužili ste medalju ako ne i zlatnu. Ma vi ste meni van svih konkurencija.

Iznenađeni smo savršenim 4. mjestom u formaciji seniori pom-pon. Nakon svih pokušaja i nesupjeha ovaj put seniorke na korak do medalje, ali sretni smo naravno, tko ne bi bio. Razvalile kao nikad, mnogi ostali bez teksta. Pokupile svu pažnju. Zaslužile više, naravno. Ja ponosan. KOŠARKA!!!!!!

Čestitke naravno i našim ostalim neformacijama koji su svoj posao odradili perfektno. Ana Perković nikad bolja, Suza se dokazala kao velika nada, Ana Marija zapalila tribine, Ruža osvojila sve, a duo Ivana i Ružica na pragu ka medalji. Malo su mi ti rezultati moram priznat bili smiješni.

Veliko hvala cijelom timu koji je bio tu uvijek za naše kraljice. Bez vas ne bi mogli. Uljepšali ste nam ovo putovanje. Mamama: Verici, Veri, Kristini, bratu Vijeki, tati Jozi, trenerici Džoani, vozačima, Boži i Ivici hvala.
Divna ekipa+divne cure= uspijeh i dobar provod.

Naša Vilma dočekala je 18. rođendan u autobusu,a proslavila ga je u Francuskoj. Nadam se da ti je iznenađenje u ponoć bilo super. HAHAHHA..Cure su ispale face. KOŠARKA!!!!

Fouras grad penzionera i vjetra. HAHAHAHAHA. Savršeno mjesto za natjecanje. Prekrasne plaže, pogledi, kule, camp kućice...uživancija.
Slike će vam biti dovoljne. Uživajte uz sve ljepote TG KRALJICA, JER ONE SU ZAISTA KRALJICE.





Bit će toga još


Post je objavljen 15.09.2009. u 07:52 sati.