Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Bla, bla, Blatnjavi


Blatnjavi Žohar, especially for micka


Ovo nije slika s Blaterse.
Ovo je slika koju posvećujem *.*micki iz dežele*.*.
*.*micka iz dežele*.* i Run to the hills su mi bili inspiracija da pokrenem ovaj blog, pa je ovo način na koji im zahvaljujem. Run ... sorry, ali za tebe nema slike. :o)

A sada na ozbiljnije teme.
Trčanje
U ovoj godini sam pretrčao 676 km (bez trekova), od toga 395 km na treninzima, 165 km na cestovnim utrkama, 117 km na brdskim utrkama. Iz brojaka je vidljiv omjer treninga i utrka te iako nisam stručnjak, jasno je da ne treniram dovoljno. Spomenem li datum (16.09.2009), potpuno je jasno da imam premalu kilometražu, pa ni rezultati ne mogu biti bolji. Naravno, očekivanja i ciljeve koje sam postavio ću relativno teško dosegnuti s ovakvim treniranjem.
Potpuno profesionalno ću napraviti brzi benchmarking (hrv. usporedba).
U istom vremenskom razdoblju je micka otrčala 2.631 km, a Run 1.223 km, s time da je prestao trčati polovinom srpnja zbog ozljede.
Kakva poboljšanja rezultata na polumaratonu, a poglavito maratonu mogu očekivati s ovom kilometražom i tjelesnom masom koju imam.
Još koja riječ o tjelesnoj masi. Prošle godine sam Zagrebački trčao sa 77 kg, a Ljubljanski sa 78 kg. Trenutno se nalazim na 81,5 kg. Što tijelo misli o dodatnom teretu (4 kg) koje treba nositi 42 km?

Biciklizam
Glede male i koliko ju volim i koliko žuljam svoju intimu na njoj, dovoljno govori kilometraža koja je manja od broja istrčanih kilometara, a upravo ste pročitali koliko malo trčim. Pri tome mi nije neugodno u svoj sportski CV napisati da sam maratonac ali i triatlonac.
Ove godine sam prevozio 688 km, od toga na maloj 628 km, od toga 77,5 km su utrke. Ponovo odnos treninga i natjecanja govori za sebe.

Plivanje
Kad od svih kilometara plivanja (7,7 km) odbijem ona s natjecanja (3 km), vidi se da treniram ozbiljnošću (već spomenitih u ranijim postovima) penzionerki.

Morao sam se malo pojadati. To ne znači da mi je lakše. Ovako sam postavio životne prioritete i trudim se uživati u trenucima koje sam si ostavio za trčanje i sport.
Odgovoran sam za svoje rezultate i prihvaćam neispunjenje postavljenih ciljeva.
Gornja izjava ne znači odustajanje. wink


Post je objavljen 16.09.2009. u 19:15 sati.