Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/posebnostvorenje

Marketing

.danas smo preživjeli, ali ovaj put je to bilo s guštom.

Početak školske godine, ah, već smo ušli u drugi tjedan, ali nema veze. Sve mi to nekako postaje kul. Ne škola, više novi ljudi, predmeti, prvašiči u koje upireš prstom. Haha, sad i ja to mogu radit kao što su meni, nekoc.
Najviše me fascinira nova prijateljstva izvan škole i razreda. Kao da su svi od kako je počela škola baš nekako druželjubivi. hh, ili mi se možda čini, da, mislim da si umišljam, al svejedno.

Nešto me ljuti, nešto što bi me trebalo ljutiti, a kad je ljubav u pitanju to te jednostavno mora mučiti. Ah. Ali sam to zanemarila odkako se oko mene stvaraju osobe. Samo pif, evo upoznao si još jednu osobu. Dobro, ne poznaš ju dobro, ali onda odjednom si na kavi s tom osobom, a drugi put si vani sa nekom drugom osobom. I sve su to nekako ful kul, zapravo jednostavno normalne osobe koje ti nekako pašu.
Iako je dobro poznato da ja uvijek odaberem bas neku krivu osobu za prijatelja i nakon nekog vremena ti doleti šamar na kojem piše, au fak koji je to jadno biće. Daj odi kopaj rupu u podu i zabi si glavu u nju. Donekle tim riječima. hh.

Sada onaj zanimljiv dio, pronalazim poveznice između svih tih ljudi koje sam ili upoznala ili s kojim se družim, ili koje su mi u zadnje vrijeme sve više i više zanimljivije. Ili se međusobno znaju, ali ono, svijet je mal tako da to ne bi trebalo biti čudno, ali meni je to kul. I neznam kako da se nosim s time jer sam sva zbunjena, ali to je neki predobar filing zbunjenosti tako da ga se ne bi odrekla ni za sve pare ovog svijeta. Jedino je malo čudno ako ti netko ogovara osobu s kojom si ti fuuuul dobra, tj. imaš dobar predosjecaj da je ta osoba dobra, ugodno ti je u njegovom društvu i dobra je prema tebi, sasvim solidno, zapravo jedan vrlo zanimljiv početak. I onda padaju bombe sa uvredama. Ti samo šutiš jer ni jednu ni drugu stranu neznaš toliko. Ali imaš veze između oba dvije strane. Jedna osoba je best frend od tvog best frenda, a druga je dobra s tobom, jedna ide u razred a četvrta ti je best frendica, preko koje znaš petu osobu.
Zapravo što mene fascinira je kako je svijet malen. Toliko novih lica vidiš, preko svojih najbližih (od kojih u isto vrijeme dobiješ odjeb, neku vrstu odjeba. valjda.) a da ih nikad prije nisi nikad vidio da komuniciraju. I valjda mi je trebalo malo svježine u mom dosadnom prašnjavom životu. Aj lajk it. =)

I što ako sada budeš počela osjecat neš više prema tim osobama, pa želiš da budu frendovi samo s tobom, onako, ne želiš ih djelit. Zvuči bolesno a? Ma jok. To se jednom dogodilo, ali na kraju sam skužila zašto štitim tu osobu...
Pa ajmo mi završit s ovim, deprimira me.



Post je objavljen 14.09.2009. u 16:34 sati.