Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cmokalica

Marketing

... I nije da je bajno,ali nedam se...

Teško je uopće počet,baš je... I nadam se da me riječi neće odnest predaleko,da se neću upustit previše u dubinu pisanja!
Nisam pretjerano najbolje,što je čak najgore,pala sam u depresiju,ali... Mlada sam ja,stvarno se nedam. Opirem se situaciji koliko god mogu. Trudim se hrabro izaći i uvijek se dignuti s dna života,na kojem se često nalazim.
Nedavno sam dobila rješenje za jedan sudski spor,koji sam vodila s očuhom zbog zlostavljanja. Pobjedila sam,uspjela sam i sudski dokazat da nije nevin i da su me njegova prljava djela povrijedila i ostavila na mom razumu pre jak trag. Borila sam se samo zato da mu to više NIKAD ne padne na pamet,da više nikad ne pomisli na bludne radnje koje je napravio meni,da više nikad ne pomisli uništit život nekoma,kao što je meni djelom pokušao. Da mu više ne padne na pamet dirati nekoga protiv njegove volje,da se više nikad ne usudi imat ono što mu pripada. I bila sam kukavica,nisam se nikad udostojila nikome reći sve,nisam se nikada mogla pomirit sama sa sobom da mi se to dogodilo. Nisam htjela biti žrtvom,iako,nažalost to jesam. Samo sam htjela rješit stvar jednom zauvijek,zatvoriti jednu od najgorih stranica mog života,otići daleko od svega toga. I sada... Kad sam dokazala da je kriv i da treba malo odležat iza rešetki,sad mogu navečer mirno zaspat,sad mogu ponosno dignut glavu i pogledat u oči svima koji mi nisu vjerovali,pokazat im da sam jaka i sama sebi to reći. I stvarno jesam. Sa mojih nepunih dvadeset godina,prošla sam dosta. I na kraju krajeva drago mi je da oko sebe imam drage mi ljude. Moju jednu jedinu i neponovljivu Punč kuglonu i mog dragog,moje najjače svjetlo u tami. I oni su ovdje ne samo kad sam dobre volje,nego uz sve moje padove i za to im hvala! sretan
Mogu stvarno reć da je moj cjeli život dobar,sretno sam ja dijete,jer što me ne ubije,ojača me,da mi snage za dalje,vrati mi opet osmjeh na lice,pa mi je tako i rasplet ove situacije dao snage za naprijed,dao mi je energije i samopouzdanja.
Samo,naravno da bi htjela da se to nije dogodilo,da nisam prošla sve to,ali... Jbg,valjda je tako moralo bit. No,prošlo je,na sigurnom sam i dobro sam. Jača sam od jednog starog debila koji mi je htjeo srušit sve lijepo u životu,jača sam i bolja,znam da jesam.
No nema veze,sad sam malo u krizi,sad opet malo tonem,no,proći će i nadam se da ću izač jača iz cjele situacije!
sretan
I kada skupim dovoljno snage,naći ću osobu koja će saslušat cjelu priču,kojoj ću moć sve objasnit bez pretjerane muke,samo ću pričat,a teta ili tetak psiholog će mi pomoć nać rješenje za cjelu situaciju! Probat ću shvatit da nisam kriva za cjeli događaj i da se valjda tako morala odvijat situacija...

Post je objavljen 14.09.2009. u 13:53 sati.