Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mravince

Marketing

Zvrčari

Znate li vi tko su i što su to "Zvrčari".



Photobucket


Ma virujen da znate ali evo za one koji to još ne znaju (a i za one koji to znaju dobro je utvrdit gradivo) "Zvrčari" su vam organizirana navijačka skupina marvinske "Sloge".
Čak imaju i svoj vlastiti blog na adresi: http://sloga-zvrcari.bloger.hr/
Ime su dobili prema staroj tradiciji da se na Veliki petak umjesto zvona oglašavaju samo drvene zvrčaljke a njihovi poslužitelji su prema tome dakle zvrčari.
(Ispravi te me vi koji se u hrvatski jezik i jezikoslovlje bolje tendite).
Kako je sloginim navijačima upravo zvrčaljaka bila glavni rekvizit pri navijanju odlučili su se upravo tako i nazvati. Doduše u zadnje se vrijeme umjesto zvrčaljki ( na žalost) koriste priručna sredstva novijeg datuma (petarde i bengalke).

Eto upravo ta navijačka skupina (na krilma dobrih Sloginih rezultata jučer u Prološcu odigrali nerješeno 1 : 1 ) progoni me zadnjih par dana.

"Barba Ivo očete li nam ustupit jednu prostoriju u Domu na korištenje".
"Dico moja a šta če vama prostorija u Domu".
"Mi bi tu čuvali naše navijačke rekvizite, zastave, bubnjeve, zvrčaljke i koristila bi nam za sastanke i druženja prije i nakon utakmice".

A štaš sad moj barba Ivo ?
Ne valja ako im daš a ne valja ako im i ne daš?

Ma da ne bi ja razbiva glavu i mirno spava, dargi moji sumještani molio bi vas za pomoć tj.vaše mišlenje !
Svoj stav tj.glas za ili protiv ustupanja prostorije gore pomenutim Zvrčarima napišite u vidu komentara dolje ispod (ma znate vi već kako), glasovanje otvoreno do slijedeće objave novog posta (zanči imate dovoljno vremena).

P.S.
Danas u 17.00 u Domu dogovoren je obilazak potencijalnih prostorija između predstavnika I.O. Društva i predstavnika Zvrčara.



Post je objavljen 14.09.2009. u 09:50 sati.