Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

ODRŽAN PLENUM KLUBOVA 2.HMNL-sjever

-- Napokon je održan 11.09.2009.g. Plenum 2.HMNL-sjever (zadnji od četri lige ) istina na neprikladnom mjestu u jednom caffe baru Zagreba (kao da HNS nema svoje prostorije) ali i presjedavajući je morao stići iz Splita (kao da na sjeveru nema sposobnih).
--- Budimo iskreni bolje da je održan u nekom zagrebačkom kafiću nego u dvorani Sutinska vrela i bolje da je presjedavao spličanin nego netko iz Sutinskih vrela (dosadašnji voditelji lige:Dodig/Puljić i predstavnik lige u IO Udruženja: Koljaja). Povjerenik suđenja pravilno je postupio i nije htio sastančiti u kafiću ali ostavio pisano izvješće.
---- Poziv su trebali dobiti svi klubovi koji su se natjecali prošle sezone kao i novi klubovi koji su se prijavili za natjecanje kao i svi prošlogodišnji voditelji lige . Ovako poziv nisu dobili :Petar,Zagreb 1, Zagreb 92 i Martinovke i da kažu o prošloj sezoni i zašto su odustali i dali se žele natjecati (većina od njih odustala je radi nepropisnog
vođenja lige "šlamperaja").
--- Od 10 klubova odazvala su se 7 kluba(navodno nekolicina bez punomoći) a nije došao predstavnik Orkana , Sokola i Puljić. Zanima nas tko je koji klub predstavljao. Povjerenik Z.Dodig (za kojeg je H.Kekez govorio da odlično radi) rekao je da je već dao izvješće (5.04.09.) i rekao da netreba sada opet dati izvješće.Na pitanje kako to da su pozvani Puljić i Orkan odgovorio je da Orkan nije predao službenu prijavu a Puljić je predao prijavu i neka nastupa. Izvješće je dao i Z.Nakić disiplinac i rekao kako je da to što se dogodilo prošle sezone je apsurd .
--- H.Kekez i Z.Nakić sve su obavili a prisutni klubovi jednoglasno prihvatili . Navodno su telefonski dobili pristanak od Z.Paltinieri (da bude Povjerenik lige) i od F.Božić (da bude Disiplinski sudac ako neće biti jedan za sve 4 lige). Povjerenik za suđenje najvjerojatnije ostaje M.Dobrović (bira sudačka komisija HNS-a). Tko će biti sa sjevera u komisiji za žalbe ( umjesto Puljeka koji nije pozvan na ovaj Plenum , tko novi ???? ) i u Izvršnom odboru Udruženja (umjesto Koljaje koji nije pozvan na ovaj Plenum, tko novi i dali ????) još se nezna ali za to ima vremena i opet će se sazvat Plenum radi toga. Izabran je V.Brnić (OVB) da obnaša dužnost predsjednika Plenuma (6 za i 1 suzdržan glas).

--- 1.kolo(17.10.09.)
Zapad (Zagreb) - Siscia (Sisak)
Jelačić (Zaprešić) - Jastreb (Jastrebarsko)
Sokoli (Samobor) - OVB (Zagreb)
Kutina (Kutina) - Malešnica (Zagreb)

-- Znači liga broji 8 klubova i nadamo se da se neće dozvoliti natjecanje Puljiću i Orkanu koji su prošle sezone u toku prvenstva odustali(seniori i mladež) , a ako bi se njima dozvolilo natjecanje (valjda neće dozvoliti H.Kekez) onda opet kreće sve po starom od prošle godine "neregularno".

-- Hvala bogu da je promjenjen i Z.Dodig prošlogodišnji Povjerenik lige koji je doveo "Sjever" do dna što se tiče regularnosti natjecanja seniora (4 odustala) i mladeži Kadeti (neodigrane sve utakmice ) Juniori (neki nisu ni igrali sve utakmice) a nitko kažnjen.


Post je objavljen 13.09.2009. u 12:00 sati.