Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jedvagenij

Marketing

Lešinarenje

Jutros sam na indexu proćitao naslov da je zagrepčanin uhićen ( "pao" ) u Starigradu sa dvadesetak grama droge, i nisam na to obratio posebnu pozornost, da bi se danas ispostavilo da se radi o kolegi blogeru, i odmah su se neki ovdje razgalamili. Možda sam ja nepopravljivi optimist, pa u ljudima želim vidjeti samo dobro, ali u krajnjoj liniji, zar ne bi bilo u redu da i tu na blogu, kao i u pravosuđu vrijedi ono da je osoba nevina dok joj se ne dokaže krivica. Možda su malo uzavrele strasti jer se radi o drogi, ali zar bi diler pri zdravoj pameti napisao na blog da rekreativno "iz hobija" dila heroin na Kalelargi?

Možda ispada da branim čovjeka, iako ga ne poznajem nego preko bloga, kojeg rado pročitam, ali, ne vidim zašto ga svi odmah napadaju. Napisao je na blogu da dila drogu, i odmah su svi povjerovali. Mogo je napisat i da je guzio Severinu, pa bi svi promislili da se radi o hvalisavoj budali. Ne treba vjerovati svemu što ljudi pišu po blogovima.

Druga činjenica koja me dosta zasmetala, nema veze sa blogerima, već sa komentatorima na našim portalima. Odmah se spominju crnčuge i crnačke bande(?!) i očit je rasizam kojim neki "ljudi" nastupaju, zaogrnuti velom internetske anonimnosti. Ponavljam, ne poznam čovjeka, ali se nadam da nije kriv, i da se radi o podmetanju "zlih nemaca", i da će sve biti dobro, ako radi ničeg drugog, onda radi njegove obitelji, posebno radi male vulkanke.

Post je objavljen 13.09.2009. u 19:12 sati.