Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ribac

Marketing

Back to class... or wasting your time, whatever...

Dakle, dakle, svašta ja imam i pišem, ali zato su tu interneti, ne? Dokazali smo uz njegovu pomoć kako milijun majmuna koji slučajno lupaju po tipkovnici sa vremenom neće napisati Shakespearov opus.

Chuck... Blair...


The Shures. Svi ste čuli za online spojeve, ali za online bend i to sa tri različita kontinenta? I članovi se nisu sreli (još!) u svoje cca. dvije godin suradnje. Odlični glasovi, odlične obrade poznatih pjesama, no hoće li njihove pjesme biti jednako dobre, vrijeme će pokazati. Kako uspjevaju izorganizirati Australsku, Englesku i Američku vremensku zonu nije mi jasno, no da tu ima potencijala da budu odlični, ima. Jedino je pitanje hoće li fama biti ista kao kad se jednog dana sretnu?

Sam and Fuzzy. E sad ovo znam da se mojoj publici neće svidjeti, ali meni se sviđa. Strip. Sigh, ponekad se pitam zašto se trudim kada još nisam našao svoje istomišljenike u ovom području. Uglavnom, Sam je dobroćudni, no ipak smotani bivši vozač taksija, sada car ninđa mafije a Fuzzy je njegov cimer, manijak i mini medvjed sa amnezijom svog života prije poznavanja Sama.

Glee je nastavio svoje putovanje jučer. Sjećate se, serije kojoj sam posvetio cijeli post? E pa krenula je dalje. Gossip Girl također kreće dalje, ali zbilja, ono što nam je bitno da saznamo napokon što to Chuck i Blair muljaju? Kako nam je najomiljeniji serijski ubojica ove godine? Pa ipak nam je Dexter postao tatica. Tko nam je preživio od glavnih likova u sestrinskim drametinama Grey's Anatomy i Private Practice, te je li Eliza... pardon Echo što saznala o sebi u Dollhouse? Neke serije koje pratim utem torrenta, jerbo čekati da nešto dobro dođe kod nas... pa u današnje doba broadband interneta se ne isplati.

Pozdravno, Ribac

Post je objavljen 12.09.2009. u 13:00 sati.