Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/suptilnekontemplacije

Marketing

ringo i ja, ja i saša

ringa sam upoznala prije nekoliko tjedana na jednom glazbenom festivalu. u gomili ljudi, opijena dobrim rockom i napijena razrijeđenom odvratnom pivom nisam nikog ni primjećivala. uletio mi je odlučan da će me imati. bio je relativno privlačan, obasipao me komplimentima, ali koliko mi se čini ni približno privlačan koliko sam ja njemu tada bila. ringo ima ženu i malo dijete, mada nije mnogo stariji od mene i s obzirom da sam ja u trenutku spoznaje o njegovoj familijarnoj situaciji sama sebi rekla da me iskreno boli kurac, dogovorili smo cugu sutradan. možda opet iz krivih razloga. nije me oborio s nogu na prvu, rekla bih da je čak bio poprilično naporan. ali eto, dosadno mi je pa ajmo i to probat.
dan poslije smo se našli. pretpostavka je bila da ćemo se jebat. ringo je došao s prijateljem i kako je večer tekla, tekao je i alkohol.. lake droge, ja još lakša žena... nakon ni dva sata bili smo u vukojebini i oni su jebali mene.
nakon toga nastavila sam se viđati s ringom na solo. seks je bio nešto potpuno novo, ludo, brutalno, animalno. što mi je pasalo u početku, bilo je jebeno, ringo kao stariji open-minded muškarac koji me uveo u neke potpuno nove sfere seksa, koji me inspirira, koji je u životu prošao sve, iskusio sve. čija me sloboda uma oduševljava.
no s vremenom... počeo me živcirati i umarati. previše mi je toga. počeo mi se gaditi.
cijela ta epizoda s njim, koju ću sigurno pamtiti čitav život, nažalost prerasla je u nešto potpuno bezveze i nepotrebno.

bezveze kao ćelavi muškarac s naočalama i lošim smislom za humor. prividno! jer saša je sve samo ne bezveze. saša u usporedbi s ringom, čini mi se da ne bi svatko primjetio sašinu ludu privlačnost i ringovu, jebiga, plitkost. ˝ono nešto˝, nemoguće za definirati, što je svima nama privlačno..saša zrači time. i zrači seksom.
imala sam sašu jedan vrlo kratak period, iako nisam sigurna koliko je to s njegove strane bilo iskreno. ali želim ga opet. saša je najveći muškarac kojeg sam upoznala, muškarac s kojim bih dijelila prekrasnu ljubavnu vezu i za to bih sve dala.
možda jednog dana...

Post je objavljen 12.09.2009. u 10:07 sati.