Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Broj 11 i dilema

Fora mi je kaj Barry, ko defenzivni midfilder, nosi broj 11. Tak je uvijek kod Engleza. Nekad je 11 nosio Nicky Butt. On mi je bio igračina. I Veron je igračina. On je 4 nosio. To mi je isto bilo fora. I bilo mi je fora kad je Zidane nosio 5. Drugi brojevi mi nisu bili fora.

Cijelo ljeto sam u dilemi Ožujsko il Karlovačko i nikak da odlučim. Zapravo, osim par iznimaka, svaka piva mi je dobra do treće. Kasnije mi u principu ni jedna ne paše. Al kad već cugam...
Uglavnom, dosta mi je dvoumljenja. Odlučio sam oprati ruke i odluku prenijeti na druge. Koja piva će imat dobru reklamu, tu pijem.
Već godinama nema pristojne reklame za neku našu pivu. Sve neke debilne. Ožujskom nema pomoći, Pan zapeo sa ultralošim spikama, jedino Karlovačko zadržalo određenu dozu samokritičnosti i moglo bi se strpat pod prolazno.
Zato sad i naginjem Karlovačkom. I bolje mi je reć "karlovačko", neg "ožujsko" ili ono kak-smo-fora-jer-imamo-kraticu "žuja".

Kod stranih ista stvar. Heineken je s onom reklamom sa sobama-ormarima u velikoj prednosti.

p.s. jeste znali da će Jermaine Defoe oko 2020. godine biti engleski izbornik? Vjerujte mi, ja znam. Igrao sam nekoć Championship Manager do sezone 2024/2025. I zapamtite ime Raith Plant. Velšanin. Možda i najbolji napadač u razdoblju od 2015. do 2020. Nema na čemu.


Post je objavljen 09.09.2009. u 21:52 sati.