Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Najava 4. kola talijanske Serie B

Već prekosutra navečer igra se prva utakmica 4. kola Serie B, dok se ostatak utakmica igra u subotu 12.9 s početkom od 15.30. Evo najave i osvrta na sve parove 4. kola :

Modena - Lecce petak u 20.45 ( Lecce je na stadionu "Braglia" u Modeni samo jedanput pobijedio u svim ikada odigranim utakmicama između ovih klubova, i to prošle sezone kada je bilo 1 : 2 . Ukupan omjer ikada odigranih utakmica u Serie B između ovih ekipa je 4 - 3 - 1 ; 4 pobjede Modene, 3 remija, 1 pobjeda Leccea. )

Cittadella - Grosseto ( Ekipa iz pokrajine Toscana, tj. Grosseto prošle sezone je slavila sa 0 : 2. Domaći sastav nikada nije slavio na svome terenu pobjedu protiv Grosseta. Ukupan skor im je 0 - 1 - 1 . )

Crotone - Cesena ( Na utakmicama ovih ekipa sasvim solidan je prosjek postignutih golova ; skoro 3 po utakmici. Sastajali su se 3 puta na stadionu "Ezio Scida" u Crotoneu, na jugu Italije, i u tim utakmicama postignuto je 8 golova, a bolji skor imaju gosti iz Cesene. Ukupan skor im je 0 - 1 - 2 . )

Frosinone - Padova ( Lider prvenstva nikada se nije ranije susretao s Padovom u Serie B, tako da će im ovo biti prva utakmica koju će odigrati u ovoj kategoriji. Jedna stvar je sigurna ; očekuje se pun stadion "Matusa" u Frosinoneu, ekipi iz pokrajine Lazio. Ukupan skor im je 0 - 0 - 0 . )

Gallipoli - Sassuolo ( I u ovome paru vrijedi podatak da se nikada ranije međusobno nisu susretali u utakmicama u Serie B. "Pugliesi", odnosno Gallipoli još uvijek bez pobjede u prvenstvu. Ukupan skor im je 0 - 0 - 0 . )

Mantova - Reggina ( Zadnja utakmica koja je odigrana na stadionu "Martelli" u Mantovi datira još od daleke sezone 1972/73. Ukupan skor im je 2 - 1 - 2 . )

Piacenza - Brescia ( Ekipa iz pokrajine Emilia, odnosno Piacenza nije pobijedila rivala iz Brescie na svome stadionu u zadnje 3 utakmice. Po tradiciji Brescia vrlo dobro prolazi na stadionu "Galleana" u Piacenzi. Ukupan skor im je 2 - 2 - 4 . )

Torino - Albinoleffe ( "Bikovi", odnosno Torino ima odličan skor sa ekipom iz pokrajine Lombardia. Ukupan gol - omjer između ovih ekipa u 3 odigrane utakmice je 8 : 1 u korist Torina. Ukupan skor im je dakle 3 - 0 - 0 .)

Triestina - Salernitana ( Ove dvije ekipe su se susretale na stadionu "Nereo Roccho" u Trstu 5 puta, i u tim susretima gosti iz Salerna postigli su svega 3 gola, izgubivši u svim utakmicama. Ukupan skor im je dakle 5 - 0 - 0 . )

Vicenza - Ascoli ( "Crveno-bijeli" iz Vicenze su dali barem 1 gol u zadnjih 5 utakmica protiv Ascolija igranih na stadionu "Romeo Menti" u Vicenzi. Ukupan skor im je 3 - 5 - 1 . )

Ancona - Empoli ponedjeljak u 20.45 ( Zadnji remi koji se dogodio kada su igrale ove dvije ekipe na stadionu "Del Conero" u Anconi bio je u sezoni 1988/89. Ukupan skor između Ancone i Empolia u utakmicama igranih u Anconi je 3- 1 - 1. )

Sutra u postu najava 3. kola Serie A.


Post je objavljen 09.09.2009. u 15:16 sati.