Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/teutinaljubav

Marketing

Mojoj Ljubavi

Volite fotografiju?
Ja volim. Nekada davno imao sam jednog Zorki-a s kojim sam se volio igrati i istraživati. Problem je bio svaki puta kada je trebalo razviti film da bih vidjeo šta sam uspjeo dobiti svojom igrom. Trebalo je plačati sve one bezuspješne pokušaje da bi se dobila tek jedna prava fotografija.
Danas je skoro nezamislivo, nama amaterima, raditi na takav način. Mobiteli s odličnim kamerema, o digitalnim fotičima suvišno je trošiti riječi, učinili su fotografiranje mogućim u svakom trenu. Najljepše je to da već na prvi pogled možemo vidjeti šta smo snimili i ponavljati snimke dok ne dobijemo onu pravu. Prebacivanjem na komp lako je ispraviti nedostatke na slici kojom smo zabilježili interesantan trenutak ako slika nije ostala dovoljno kvalitetna. Programi za obradu fotografije pružaju nam beskrajne mogučnosti takvih ispravki i igranje slikom.

200Draga i ja kažemo da cvijeće treba brati fotićem a ne rukama i kada vidim cvijet jednostavno ne mogu odoljeti.
Pregledavajući mnoštvo slika cvijeća koje se skupilo na hardu pogled mi je zapeo za ovu ružu. Ljepota ruže s kišnim kapima gubi se na sitnolisnoj pozadini. Kako obožavam raditi ilustracije malo sam se poigrao i dobio ovu prekrasnu ružu koju poklanjam mojoj Ljubavi.







540

                                              Volim te Ljubavi moja


Post je objavljen 07.09.2009. u 11:44 sati.