Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/capljina

Marketing

HKK Čapljina Lasta bolja od Cedevite!

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Na tradicionalnom Memorijalnom turniru "Široki 2009" koji se održao u čast Stanka Jelčića Ćanku i Vinka Soptu Kiku u organizaciji HKK Široki HT Eronet, HKK Čapljina Lasta zauzela je 3. mjesto u konkurenciji četiri momčadi - pored domaćina nastupala su dva hrvatska prvoligaša, KK Zadar te KK Cedevita. Nakon što su prvog dana turnira u polufinalnom susretu poraženi od domaće momčadi (101:65), dan kasnije su odigrali susret za 3. mjesto, a protivnik je bio KK Cedevita, klub koji je prošle sezone završio na petoj poziciji u hrvatskom prvenstvu te klub koji će se ove sezone natjecati u NLB ligi.
Image and video hosting by TinyPic
Iako su svi očekivali pobjedu hrvatskih košarkaša, za najveće iznenađenje turnira pobrinuli su se Čapljinci koji su su u vrlo zanimljivoj i "tjesnoj" utakmici slavili s jednim košom razlike - 72:71. U prvom poluvremenu relativno je išao šut Cedevite, trica 11/5, uz solidnu obranu, no u drugom su se poluvremenu košarkaši Čapljine vratili u egal, odigrali agresivnije i s više želje došli do minimalne pobjede.
Image and video hosting by TinyPic
Cedevitu je potpuno stao šut, promašili su čak 12 trica, a i obrana je donijela mekane kontakte što su koristili košarkaši Čapljine naročito brzi play Radovanović ubacivši 21 koš i Blajić s 12 koševa. U finalu ovog Memorijala sudarili su se domaći HKK Široki HT Eronet te KK Zadar, a bolji su bili gosti slavivši s 83:71.

Post je objavljen 06.09.2009. u 22:56 sati.