Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/satansakic

Marketing

PODIGLA ME IZ PEPELA

E , do kurca , doslo mi meni iz guzice u vugla pa ću da vam napisem koju pametnu , kako , sta i kuda .

Vako , neznam odakle da krenem , ima brdo svega , e ja cu pisat cega se setim tako da događanja nece bit poredana po redu vec po secanju .

Ima brdo dana mater ošla na Baniju , tamo onda provodi dane godisnjeg umora a ja naravno kuci pijem pivo , natrpala mi pivom frizider i osla . E bio sam pjan skoro svaki dan , onaj fazon gledam Tv i popijem 2 dvoguze i amin do sutra , ustanem se opet malo dolijem i to me zaključa i tako to ide u krug . I jednog dana osli i tefijevi matorci na more , a noc pre toga on bio pjan negde a ja kuci , i oko 8 ujutro on pjan kuci a ja se taman otreznio , doleti on do mene u avtu s pivom , ako se ne varam to je bila nedelja ujutro , centar vukovara , 2 pjane budale pivu na terasi pustaju pesme rodnog kraja , deru se i teroriziraju napacene gradjane , i sad poenta cele price , ide crni avto , ulazi u moju ulicu koja inace izgleda ko onaj sanset bulevar , i ja kad sam vido crni avto oma pomislim vidi avto u crnini mora da idu na sahranu , parkiraju oni tu ispod nas i izlaze ljudi u crnom iz crnog avta i nose neko cvece idu na sahranu , pogledaju gore 2 pjane budale se smiju ko konji .... jebiga , ko je vido ic na sahranu u crnom u nedelju u 8 sati ujutro , mislim ono , al dobro , nisu oni krivi bang , nakon toga tefi pane mrtav i zaspi , ja se jos nedam pijem uz maloga baju , kasnije to se smirilo ovaj konj se usto i mene kidnapuje kod sebe na selo nekih 8 km od moe rezidencije , odakle sam se ja sutradan ujutro u 6 vratio peseke , naime dal davat za bus 20 kn , kad su to 2 bureka i 1 jogurt , reko kurca diko ja ode peske , rano jutro ja spavo nisam 2 dana , haos rođaci , doso sma mokar kuci od rose one jutarnje , trebalo mije 1 i 15 min sa stajanjem u pekari i kupovinim vrucih jutarnjih bureka , lisnatih zajebancija , onog kurca sa hrenovkom ma milina .

E pazi vamo imam ja nesto zive rodbine u nekom kurcu kod beograda , i idem ja tamo kod babe , nema niceg boljeg kad baba ceka unuka da dođe pola godine i on dolazi iz daleka , kod mene to vako funkcionise, sto duzi put jac doc vise pjan , i tako je i bilo , jos me ono sunce opalilo jeblo mater , samo sam bacio kez na usta i imo ga ceo dan , bilo mi je do jaja , ja inace nisam taj familija i ta sranja , ja razmisljam vako , sta sad taj mi neka rodbina i zato ja moram bit dobar sa njim , ma teraj sve to , to je moja taktika , budi dobar s kim to oces ostalo samo avlija headbang

Bio sam na faksu neki dan , ja na moj faks nisam odlazio od 4 meseca valjda i banem sada , nisam ni uso izbace me van , iso u onu studensku zajebanciju a nemam indeksa i kao moras imat indeks , pa ko je vido nosit indeks sa sobom na faks , sad moram ganjat da mi se upise oneca iz engleskog ima par meseci ja to polozio al kad su se upisivale ocene ja oso negde i jebiga nisam dobio svoje 2 . Ja samo ocu 2 i nista vise , kad smo pisali informatiku od 24 pitanja teb treba 13 za 2 , ja sam na 16 pitanju imo 13 i to je 2 , usto se i oso po svoju 2 , ko zna da sam resavo do kraja dokle bi doguro , al jok ja ocu 2 , profrsor nikad nije vido takav cvrst stav i takvu odlucnost u jednoj mladoj osobi , mora da je pomislio ovaj ce bit buduci nobelovac. Tajna je da sam ja pre toga pio u HAGU , HAG je kafana radnicka pokraj faksa di ja pijem jelen pivo , stakla su zalepljena selotepom onda znate kakva je to kafana , ima pored faksa i fensi sranja di idu ovi sa sela pa se preseravaju , jebo im ja krave sve do jedne kiss tako ja pio u hagu pre ispita i reko sebi moras dobit 2 , tu bi or not tu bi , i jebate led ja rasturim ispit .

Preksinoc dok sam spavo lupim glavom o zid i malo je kao razbijem , tj imam malu krastu , al ocu se ustat i ne mogu bili me leva noga , nemogu stat na nju , jebote led . Umesto da najebem ko svako normalan na ulici me napadnu izbodu i taj rad , jok ja se sjebem u snu , pa jebem ti mater boziju . Odem van taki sepav odbijem se ko indijanac , jutros se probudim i nema mi cipela ........... pa đe su mi cipele jebla te juva, trazim ja po kuci , kad čujes mater ja sam ih oprala bile su od BLATA ( cipele nisu bile od blata bile su obe zapovracane od glave do pete , al ona kao pravi se da nije videla pa kaze blato , a sve sta sam jeo zadnji par dana je bilo na tim cipelama ) jel vidite vi to , mati me gleda u oci i laze , strasno .

E da i obrijo sam se malo , al se nisam namazo onim govnima posle brijanja pa sam sad sav crven in faca , izgledam ko eskim kad mu je toplo , jebiga.

Rodjaci odo ja da vidim jel mater ulovila nesto za rucak , pa da joj to otmem i pojedem .....

RAJA VOZDRA , piva i igara mouthwash

Post je objavljen 06.09.2009. u 12:06 sati.