Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Likovna kolonija ženskog rukometnog kluba Pitomača


5. rujna 2009., tj. u subotu, ove godine održana je već tradicionalna likovna kolonija ŽRK. Slike koje se sakupe na navedenoj koloniji prodaju se na Valentinskoj zabavi koju svake godine organizira Ženski rukometni klub Pitomača, a prihod ide u kasu navedenog kluba.
I ove godine kolonija je održana u i oko klijeti obitelji Lele i Tomislava Denta u Aršanju, a prisustvovalo je dvadesetak slikara i kipara iz cijele Hrvatske.
Sudjelovali su slikari i kipari Mirko Markešić, Marina Dvorski, Marijana Janeković, Rozvelt Dado Kapović, Marijana Ribić, Slavica Pantelić, Darko Domitrović-Miky, Alojz Horvat, Ivan Kančal, Mato Zeman, Josip Gregurić, Mirko Horvat, Branko Begović, Stjepan Pongrac, Dražen Kuharović, Ivan Peić, Stjepan Juriša, Žarko Giba, Ivan Rep, Branimir Dolenec, Ivan Derežić.
Urađeno je tridesetak radova ulja na platnu, pastela, skulptura i dr. koji će se prodavati na slijedećoj zabavi prigodom Valentinova 2010. godine. Tematika radova nije bilo određena, ali je bio dat naglasak na motive vezane za Pitomaču i okolicu.
(B.Begović)

Post je objavljen 06.09.2009. u 00:59 sati.