Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/povratakpitomace

Marketing

Potpisan prvi ugovor o izmjeri državnog poljoprivrednog zemljišta na području općine Pitomača

U sjedištu Virovitičko-podravske županije jučer je potpisan Ugovor o katastarskoj izmjeri poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske na području katastarskih općina Kladare i Pitomača. Radi se o 344 hektara poljoprivrednog zemljišta u predjelima Arende i Nove livade u katastarskoj općini Kladare i predjelima Krčevinke i Banov brod u katastarskoj općini Pitomača.
Posao iz ovog ugovora obuhvaća preuzimanje projektnog zadatka za razvijanje dopunske mreže stalnih geodetskih točaka i izradu projekta dopunske mreže stalnih geodetskih točaka te izmjeru i izradu elaborata za evidentiranje poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske u katastru i zemljišnim knjigama. Izvršitelj ovih poslova je tvrtka Geodetski zavod d.d. iz Osijeka.
Cijenu od 219.600,00 kuna (s PDV-om) zajednički će podmiriti naručitelji u trećinama vrijednosti i to: Državna geodetska uprava 33%, Virovitičko-podravska županija 33% te Općina Pitomača 34%. Rok za izvršenje poslova po Ugovoru je 12 mjeseci od dana potpisivanja.
Pitomača.hr

Post je objavljen 05.09.2009. u 12:58 sati.