Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zs69

Marketing

Svi na Jarun prije škole!

Danas imam obveze, pa nisam imao vremena za tri kruga oko Jaruna, nego sam se zbog žurbe odlučio za jedan krug, odnosno utrku građana.
Zapravo sam sretan zbog samo jednog kruga, jer me već dugo zanima koliko brzo mogu otrčati taj krug. Na nekim prethodnim trkama na toj stazi nisam išao u skladu s mojim mogućnostima, nego kao pratnja.
Ovaj put sam pazio da na početku ne krenem prebrzo. Pojačao sam u drugoj polovini, a u zadnjih 500 metara sam išao blizu maksimuma.

Length: 6.450m
Time: 27:34
Avg pace: 04:16/km
Avg HR: 167
Max HR: 185

Na utrci je sudjelovala i Zakonita. Nisam joj bio u pratnji. Znao sam da to može, jer sam ju dobro trenirao. Pratio sam ju na nekim drugim utrkama. Partnerica joj je bila Diana A., te su zajedno stigle u cilj. Ja sam im se priključio iz čisto marketinških razloga.
sretan

Time: 38:43
Avg pace: 06:00/km
Avg HR: 175
Max HR: 183

Utrka nije imala mnogo natjecatelja, ali je to gospodin Dragan M. odlično organizirao, pogotovo marketinški i medijski. Došao je i gospodin gradonačelnik Milan B., naravno tu su bile i televizijske kamere. Lijepa scenografija na cilju. Za osvježenje uz vodu, dijelili su piće naše i vaše mladosti - Cocktu.

Galerija:
Zana Z


Post je objavljen 06.09.2009. u 13:20 sati.