Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mnkmartinovka

Marketing

Neobično reagiranje Hrvoja Kekeza predsjednika 2.HMNL na održani Plenum 2 HMNL-zapad

---- Hrvoje Kekez kao predsjednik Udruženja 2 HMNL izgleda da je zaboravio kako je došao na to mjesto. Moram ga posjetiti,njega su izabrali predstavnici klubova 2 HMNL-jug ,kao što su to i učinili predstavnici ostalih skupina 2 HMNL (zapad-istok-sjever) i izabrali svoje predstavnike u Izvršni odbor Udruženja . Ti predstavnici su između sebe izabrali predsjednika i onda je to verificirao Izvršni odbor HNS-a (mandat im traje dvije natjecateljske sezone 08/09 i 09/10). Udruženje 2 HMNL ima svoja Pravila (statut) po kojima radi.

--- Kao što vi kažete gospodine H.Kekezu ono je odgovorno jedino Izvršnom odboru HNS-a koji i sve njihove odluke verificira (rukovodi takmičenjem ,bira tijela upravljana, kalendar natjecanja,propozicije). Kažete da Udruženje 2.HMNL nema nikakvu odgovornost prema Komisiji za mali nogomet Izvršnog odbora HNS-a i njenim članovima te ne treba tražiti njihovo mišljenje nego direktno odgovara Izvršnom odboru HNS-a . Pa dali Vi znate da je Komisiju za mali nogomet Izvršnog odbora HNS-a osnovao i izabrao Izvršni odbor HNS-a da sve što se tiče malog nogometa prvo oni pregledaju i onda daju na usvajanje Izvršnom odboru HNS-a . Dobro zapamtite Komisija za mali nogomet Izvršnog odbora HNS-a je KATALIZATOR koji propušta sve što se tiće malog nogometa(pregledano,nadopunjeno, ispravljeno itd.) prema (Izvršnom odboru HNS-a).
MALO STE SE ZAIGRALI GOSPODINE H.Kekezu I HTIJELI BI DA NITKO IZ KOMISIJE ZA MALI NOGOMET IZVRŠNOG ODBORA HNS-a NE SUDJELUJE U RADU NA PLENUMIMA 2HMNL(sjever;istok, zapad,jug).
Smatram da je to Vaša velika greška i trebala bi biti obaveza tih članova da sudjeljuju (prijedloge) u radu Plenuma ali nemaju pravo glasovanja. Velika je pohvala za gospodina D.Žgabrića što je bio i sudjelovao u radu Plenuma-zapad a i inače je sa tog područja i poznaje dobro tamošnju situaciju ,A NA KRAJU SU SAMI KLUBOVI GLASOVALI A NE D. ZGABRIĆ. Dobro je rekao(D.Zgabrić) da sve odluke (sponzori 2HMNL ,broj liga i klubova sezona 10/11g. itd.) Izvršnog odbora Udruženja 2 HMNL doći će prvo na razmatranje njima KMN IO HNS-a i onda će oni sa svojim mišljenjem prosljediti IO HNS-a. Zašto toliko napadate D.Zgabrića pa on može predlagati na Plenumu a predstavnici klubova glasuju i biraju a ne on i kako to vi njega pred javnošću napadate i blatite a prozivate i učite što da rade (kao roditelj malo dijete) povjerenika i predsjednika Plenuma gospodu A.Palisku i A.Rašpolić.
IZGLEDA DA SE sin EDI KODRIN ŽALIO tati HRVOJU KEKEZU .

Post je objavljen 02.09.2009. u 23:00 sati.