Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/calcioitaliano

Marketing

Zlatan Ibrahimović izjavama izluđuje svoj bivši klub Inter

Inter je već umoran od svakodnevnih izjava svoje bivše zvijezde Zlatana Ibrahimovića o tome kako je njegov novi i sadašnji klub Barcelona puno jača od Intera.
"Ibracadabra", kako su ga od milja zvali navijači "nerazzurra", trenutno se nalazi sa švedskom reprezentacijom, a uoči utakmica za plasman na SP 2010. u Južnoj Africi, te je od tamo ponovno svojim izjavama dolio ulje na vatru glede njegovih odnosa sa bivšim klubom. Švedskim novinarima je rekao da se nada pobjedi Barcelone nad Interom na San Siru 16.9, jer je Barcelona puno jača ekipa od Intera, te da na današnji dan igraju puno ljepši nogomet od njegove bivše momčadi. Naglasio je da jedva čeka taj dan kako bi se još jednom vratio na travnjak San Sira, ali u dresu druge ekipe, te da će u njemu proraditi velike emocije.
Ako se prvotne izjave Ibrahimovića o sretnom čovjeku zato što je prešao u klub iz Catalonije, te poljubaca na majicu Barce prošle neprimijećeno od strane njegovih bivših suigrača u Interu, ovaj put to nije bilo tako, te je izazvao bijes i nervozu kod ponekih igrača "nerazzurra".
Izvjesno je već sada da će 16.9 kada igraju Inter i Barcelona u 1. kolu Lige Prvaka Ibrahimovića dočekati 80 000 zvižduka sa tribina San Sira, ali i vjeruje se agresivno nastrojeni igrači Intera u želji da nanesu poraz Barceloni, kao i da pokažu Ibrahimoviću tko je jači klub.

Post je objavljen 05.09.2009. u 10:09 sati.