Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

DVIJE, TRI RIJEČI SA SASTANKA

Direktno iz usta trenera u vaše oči!
Dakle, sa sastanka idemo kronološki: s obzirom da nas je 28, a novi nam i dalje pristižu (što možeš, kad smo popularni) trener će igrače opet podijeliti u dvije grupe, kako je bilo i prošle godine, ma što tko o tome mislio i od toga odustati neće. Zašto? Onome tko je dana bio, odgovor nije potreban.
Bit će opet zajedničkih posjeta sportskim priredbama. Osim već uobičajne Cibone, ove godine će nas biti i na sve popularnijem hokeju.
Članarina se ima platiti i za srpanj, zato otvarajte novčanike. Možda dio ode i trenerima za plaću za taj mjesec.
Na treninge – zbog jednoobraznosti – dolaziti u zelenim i bijelim majicama. Najbolje u onima koje imamo. Stiže i novi kontingent, pa tko hoće, kod Žuvele su prijave – 25 kuna po majici. Tzv. navijačke su 45 kuna, bez obzira jesu li široko strukirane za jaču gospodu ili uže za naše vitke dame.
Kad se dođe na trening, ima da se čeka u svlačionici. Naravno, ne roditelji nego igrači. Ako se kasni ili se ne može doći, neka se javi treneru. Trenira se i po kiši. Zapravo, trenira se uvijek, osim po teškom kijametu, pa oko toga ne treba zvat trenera.
Treba vratiti klupske zelene i bijele dresove kako bi ih u kubu prebrojili.
Na umjetnoj će trening opet biti «zatvoren za javnost», odnosno roditelje, a i inače smo zamoljeni da se suzdržavamo od verbalnog odnosa s djecom dok traje.
Termini idući tjedan: utorak 17.30, ali tko ne može tada, može malo i kasniti. Srijeda je u 19.00, pa ćemo – ako ne nude seniora igrati međusobno, a u četvrtak u 18.30, ali u Maksimiru jer u 19.00 igramo s OŠ Dinamo.
U nedjelju u 11.00 u Sesvetama, polufinale turnira, vjerojatno s Dinamom. Drugo polufinale su Croatia Sesvete i Sesvetski Kraljevec, donijeti zeleni i bijeli (novi) kratki dres. Inače, sva tri para štucni, bijeli i crni (oba nova).


USKORO NAPUŠTAMO OVU STRANICU I PRELAZIMO NA
http://nktresnjevka2000.blog.hr

Post je objavljen 04.09.2009. u 20:27 sati.