Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nktresnjevka2000

Marketing

A SADA NOVI...

... a to su:
Fran 2X, a po jedan idu Ivan, Luka, Leon i Lovro. Neki su stari-novi, a neki potpuno novi. Tako su dva Frana već bila u Trešnjevci, kao i Ivan. Oni su se vratili iz Šparta-Elektre, ostali nam dolaze iz Zagreba i i iz dobre volje. Njihov je trener (Šparte) otišao u Solin ili Zadar (javite točan podatak). Opet su s nama, izdržali su opak ritam treninga i nisu odustali.
Štoviše, ali da citiram mog dragog prijatelja - koji je pak citirao mastera nogometa Ćiru Blaževića koji je o repki '98. rekao: U ovu se ekipu teško ulazi, a još teže ispada - svatko od njih se mora gadno potruditi da uđe među najbolje.
I ne samo to, oni koji su u prvoj ekipi moraju zaslužiti ostati u njoj. Nema opuštanja!
Posebno zato što nas čekaju teške utakmice. Nadamo se da će i Wembley na Grabi konačno biti dostupan i za mlade za trening. Uskoro kreću prve tekme!
U ostalim klubovima bilo je prelazaka. Neki su pokušali uzeti i igrače i iz našeg kluba. Do sada znamo tek da je HD9 postao Dinamova vedeta, da je nekoliko igrača Španskog otišlo za trenerom Stipom Tokićem u Prečko i da nitko iz Trešnjevke nije prešao u HAŠK.
Ako netko zna nešto više, a znam da zna, blog je otvoren!

Post je objavljen 02.09.2009. u 21:17 sati.