Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/opcina-donjividovec

Marketing

HUMANITARNA AKCIJA „SAMO TRENUTAK“

U Sportskom parku "Kalanica" 5. rujna 2009. s početkom u 10,00 sati održati će se humanitarna akcija "Samo trenutak" u organizaciji svih udruga koje djeluju u Donjem Vidovcu te Općine Donji Vidovec. U okviru akcije održati će se i natjecanja među udrugama, prodavati grah, bograč, ribe, "languši"... Minule godine prikupljena sredstva su se darovala teško stradalom Alenu Jankoviću i tada je "pala" odluka da se takva akcija održi svake godine, jer uvijek ima onih kojima je pomoć potrebna. Ove godine, hvala Bogu, nitko nije tako teško stradao, ali potrebitih uvijek ima. Akciju podupiru svojim proizvodima brojne tvrtke i pojedinci. Odigrati će se i nogometna utakmica između veterana NK "Vidovčana" i reprezentacija veterana ovog dijela Međimurja.

Hodogram humanitarne akcije „Samo trenutak“:

* od 10.00 do 10.30 sati okupljanje sudionika iz udruga koji sudjeluju u natjecanju ili navijanju za svoju ekipu
* od 10.30 do 13.30 sati sportske igre po kategorijama. Sportske igre su slijedeće: bacanje loptice, pikado, bacanje koluta, viseća kuglana te igre iznenađenja
* od 10.30 sati započinje kartanje bele i odbojka na pijesku gdje sudjeluju mješovite ekipe udruga prema dogovoru
* od 13.30 do 14.30 sati pauza za ručak
* 14.30 ili 15.00 sati nogometna utakmica: zajedničku ekipu čine „Društva naša djeca i Društva žena“, a protivnici su zajedničke ekipe koju čine ŠRD "Mrena" i LD "Patka“. Djeca i žene igraju u patikama, a ribiči i lovci u gumenim čizmama napunjenim s vodom.
* 16.00 sati nogometna utakmica između veterana NK „Vidovčan“ i veterani reprezentacije „DONJEG MEĐIMURJA“.



Igre iznenađenja su: možda trka u vreći, gađanje s praćkom, trka s lopticom u žlici, vožnja u tačkama, pa svakako nekakvo iznenađenje.

Udruge koje sudjeluju u natjecanju:

1. Društvo naša djeca
2. Društvo žena
3. KUD
4. Umirovljenici
5. NK Vidovčan
6. DVD
7. Navijačka skupina Vidovski voki
8. Ribičko društvo Mrena
9. Lovačko društvo Patka
Na slici: Dio Odbora za organizaciju humanitarne akcije


Post je objavljen 02.09.2009. u 14:28 sati.