Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mhband

Marketing

Draga "Mikrofonija"

http://www.mikrofonija.com/naslovnica/1/1935.htm


Evo, naravno, kao i vecina mladih, nadobudnih i pomalo umisljenih (nije me sram priznati) glazbenika i gitarista u usponu, nisam mogao ostati ravnodusan kritici koju je napisao jedan od mnogobrojnih primata, novinara (nije vrijedan ni navođenja imena ovdje), na www.mikrofonija.com, o nasem nastupu na Fuziji !
Sudeci po tome sto je pisao, ocigledno je da tip vjerojatno nikada u zivotu nije drzao ni jedan instrument u ruci (mozda i je, ali i to je bilo umijece kao i moje igranje...sta ja znam...rukometa, npr.), a kamoli imao bend i svirao u njemu (opet nagadam, mozda i je...ali to je bilo umijece sviranja, kao sto nas klub Valpovka umije igrati nogomet u 3., ako ne i 4. ligi pa i dalje). Uostalom, ako je to bilo ozbiljnije od ovoga sto sam naveo, onda stvarno ne znam kako je takav jedan karakter i uspio napraviti nesto vece !
Izgleda da je to jedan iz one hrpe iskompleksiranih licnosti, koje se trude biti nesto, ali nisu ! Stoga im samo preostaje njihov oduran, dugi jezik, s kojime ce samo pljuvati po drugima i suditi druge, kako bi se osjecali vecima i "iznad", jer imaju tu medijsku moc da ocrne druge bendove putem svoga mizernog sitea !
Ja ne bih ovo ovako govorio da su jedino nas popljuvali, ali oni stvarno nemaju drugog posla, nego to raditi gotovo svima...popljuvali su i nas prijateljski band IMP, koji je stvarno zasluzio pohvale, jer tako sto ne svira stvarno nitko, pa cak i Potrosnu radnu snagu, originalni bend iz Osijeka...al, okay, ipak, znam da je tesko udovoljiti danasnjim guzicama ! I zato mi je s jedne strane drago sto smo ga uspjeli impresionirati, pardon, INTRIGIRATI, kako cika kaze, obradom "Aber dojde donke", od nama dragog benda, Leb I Sol-a. A naziv "srot-cover-bend-koji-svira-po-motorijadama" je vjerojatno slozio jer nema pojma o tom putu prema necemu vecem, dakle prema uspjehu, prvenstveno zog toga sto tako sto sam nije prosao !
Gospon kaze da u zivotu vise nikada nece pisati o nama, ali ja mu to ne garantiram !
Sve vas volim i pozdravljam !!!

LjuX

Post je objavljen 01.09.2009. u 13:40 sati.