Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/junac

Marketing

Salon za češkanje

Ispikali su me komarci k'o nikad. I to ne na moru. U Zagrebu, čim sam se počeo u slatkoj vodi tuširati...

Sad je već pet dana prošlo, a svrbi k'o ludo. Manje nego pred dva dana, al i dalje kad se krenem čohat, nema kraja. Probao sam i s nožem za mazanje margarina, i trljat se o zid, naslon kauča ili što god bi se našlo iza mojih leđa... ali efikasan način nisam uspio naći. Sanjao sam da mogu skinut svoju kožu sa sebe, objesit je na štrik i fino drot kefom iščeškat...

Mislio sam ovdje objavit da tražim nekoga tko bi me češkao... ali odustao sam jer znanstvena fantastika je naći blogera/blogericu koji bi ti i suđe oprao.

Pitao sam frendicu za kolko bi me češkala sat vremena. Rekla 50 eura. Ta je isto luda. Pa tolko ni masaža s "hepiendom" ne dođe! (Tak su mi bar rekli.)

Za kolko bi vi češkali 60 minuta? Masiranje je 140 kuna. Pol sata 80. Mislim da bi češkanje moglo tak negdje doć. Možda nijansu manje.

Uglavnom, došao sam na ideju da bi trebalo otvoriti salon za češkanje. K'o kak ima za masažu... tak i za češkanje. Možeš birat: grubo češkanje (kad te svrbi), nježno-romantično (iz čistog hedonizma), medicinsko češkanje (kad imaš kozice, ospice i kaj već)...
U ponudu uključimo i škakljanje. Ljudi se vole škakljat. Djeca pogotovo. Ona bi stalno da ih se škaklja, a roditelji redovito umorni. Evo rješenja! Dofuraš djecu na tretman škakljanja i miran si cijelo dopodne. Ponudimo i škakljanje tabana u službi mučenja. To bi u mafijaškim krugovima išlo k'o ludo (kad treba neku informaciju izvuć)!

Daj zamislite. Zavališ se na ležaljku, piješ limunadu, vjetrić pirka, nad glavom ti se palma njiše, a tebe neka ženskica (u cvijetu mladosti..onak, 33 godine) finih noktiju po ruci češka... idila!


Post je objavljen 01.09.2009. u 12:14 sati.