Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lonca

Marketing

Moze se prebolit

DUBRAVA Zadubravlje - OMLADINAC 3:1
Nije nikakva tragedija,ovo sto se desilo u Zadubravlju.Po prilici ocekivano,i netreba sad nekakve lose kritike bacati na ekipu.Uopce u gostima nametnuti svoju igru,uspjeh je svake ekipe bilo gdje.Da nepricamo,npr. u Zadubravlju kod ekipe koja trenutno konkurira za prvaka ove godine.Naravno da nije svejedno povesti pa izgubiti,al realno gledajuci,to vodstvo nismo mogli odrzati...,ne protiv Dubrave u gostima,i ne sa ovakvom igrom.Raspored igraca,kombinacije na igralistu,uigranost ekipe...,sve je to jos sto ova nova ekipa Omladinca usavrsava iz utakmice u utakmicu.Ekipa je jos u istrazivanju.
I da spomenem jos odsutnost glavnog trenera na ovoj utakmici.Koliko je to bilo bitno,i koliko je utjecalo na utakmicu i rezultat,to ce se jos raspraviti u klubu.
Al ajde,bez obzira na sve,necemo sad nikoga kritizirati,i traziti krivca za izgubljenu utakmicu.Sve u svemu,vidili smo na cemu smo.Treba jos dosta treninga,i uopce vremena sa novim trenerom provesti,da bi se nesto vise postiglo.Strpljivi smo,cekat cemo,pa valjda ce i to vrijeme doci.Kao ekipa,trenutno nismo za neke prognoze,kladenja u pobjede,il dizanja u visine.Al jedno je sigurno,...status "kante za nabijanje" je daleko iza nas.
Utakmica u Zadubravlju je iza nas,i prebolit ce se,i poraz i izgubljeno vodstvo od 1:0,i svi nesporazumi taj dan,i okrecemo se prema sljedecem kolu i sljedecem suparniku.Gardun iz Garcina.Ocekujemo vise iz te utakmice.Ako nista,bar organiziraniju i stabilniju igru Omladinca i opcenito bilo kakve znakove da smo na dobrom putu...
E,da jos,i da nezaboravim,jedini gol za vodstvo Omladinca u Zadubravlju,zabio je Dzambo Pero,-opet!

MLADOST Divosevci - MLADOST Cajkovci 3:1
Evo taman kad smo poceli misliti da nesto nije uredu sa povratnicima iz 1.lige,oni dokazuju suprotno.Igraju oni jos uvijek nogomet,i tek ce jos pokazati sa vremenom svoje mogucnosti.Valjda im je trebalo malo vremena da shvate gdje su,i sta ih je snaslo u ova zadnja dva kola.Jebiga shvacam ih,mozda su i zaboravili vec i olako shvatili ovu ligu.Ipak oni dolaze odande di sad Marsonija igra.Al evo tu su, krenuli su,i pruzili su finu utakmicu protiv drugoligaskih Cajkovaca.Mladost iz Cajkovaca se opet zajebava na dnu tablice,a kola polako prolaze...

RAKETA Beravci - SLOGA Jaruge 2:5
I mislio sam da ce ovako nekako zavrsiti.Sa jedne ili druge strane.Obadvije ekipe su prilicno nabrijane i ofenzivne,i samo je bilo pitanje cija ce obrana bolje funkcionirat.U ovom slucaju kod Rakete to nije bila jaca strana.Iskreno,...nesikiram se ni za jednu od ove dvije ekipe,oni ce svoje bodove vec iskopati negdje.A puno je konkurenata...

MLADOST Donja Bebrina - OMLADINAC Staro Topolje 5:2
Ma da,ovako Bebrina igra,kad se svi najmanje nadaju,oni naprave spektakl!I protivnik ostane izgubljen na kraju utakmice sa upitnikom u zraku,sta se desilo?Sa Bebrinom uvijek treba uci sa punim gasom u utakmicu,bez trunke popustanja.Omladinac je pogrijesio,i najebo!Pet komada,...lose za ekipu ovakvog kalibra!

GARDUN Garcin - SAVA Svilaj 1:1
Neznam dali je to bas takva cista jedinica kao sto rezultat govori,al mislim da su obadvije ekipe zadovoljne rezultatom.Gardun nije vise u formi kao nekada,al ugled u svakom slucaju zeli sacuvati.Sava svijesna svojih mogucnosti,zeljni vecih uspijeha,mogli su mozda i potopiti ovakav Gardun kodkuce.Al respekt ipak postoji prema ovoj ekipi,i opreznost je najbolja formula protiv njih.Dosta za svilajcane,...korak po korak,bez izgubljene utakmice,svaka cast!

SLAVONAC Bukovlje - GRANICAR Slavonski Samac 5:1
Ova utakmica u Bukovlju,bila je nista drugo nego predstava izradanja jednog novog favorita,a pritome usput pokapanja drugog favorita!
Da Granicar ima problema u obrani,to vec svako zna,al da ovaj Slavonac iz Bukovlja moze to tako lako iskoristiti,tome se nisam nado.I sada pocinjem lagano vjerovat u price o ekipi koja je samo u prolazu kroz 2.zupanijsku - istok.

DILJ Klokocevik - POSAVAC Kupina 3:0
Pohvaliti Dilj,il kritizirat Posavac,...jos uvijek nisam toliko siguran u mogucnosti ove dvije ekipe.Jos od trece lige,tu su negdje uvijek bili na istoj razini,podjednake kvalitete.Mozda je Dilj malo uvijek bio u prednosti.Cini mi se da je ta prednost narasla.Susret izmedu Dilja i Posavca je inace uvijek bio derbi...ovo mi se rezultatski,ne cini tako.Gdje ce kupinci traziti ispravak ove utakmice,neznam,al sljedece kolo kod Samca,im nebi preporucio...

ZVONIMIR Donja Vrba - SLAVEN Trnjani 1:0

Kad bi mi neko reko da igraju Zvonimir i Slaven,mislio bi da igraju na male golice,jedan na jedan.Al nije jebote,igraju njih 22!
Ma dobro,koliko su i igrali u ovoj utakmici,nemogu bas biti siguran.Rezultat dosadan,cista klasika u Vrbi.Dobili su svoja tri boda kodkuce.

Bilo je to 3.kolo sezone 2009./10.,utamice su odigrane 28.08.2009.












Post je objavljen 31.08.2009. u 18:34 sati.