Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/zuuuuuiiii

Marketing

Potvrđeno je da bi Niko Kranjčar došao iz Portsmoutha u Tottenham.pošto Luka Modrić nemože igrati jel je zadobio tešku ozlijedu,Niko bi tako mogao otići iz Portsmoutha u Tottenham za 9 milijuna eura!!iako nisam baš neki ljubitelj nogometa ,ovo je važna priča,a možda i Niko zamjeni Modrića u utakmici koju će igrati hrvatska repka..

Image Hosted by ImageShack.us


George Clooney će glumiti u ludom filmu naziva The Men Who Stare At Goats.Radnja se vrti oko novinara McGreGora i vojnog lica Clooneyja, koji tvrdi da je član eksperimentalne postrojbe američke vojske koja korištenjem drevnih metoda manipulacije uma stvara supervojnike. Oni mogu čitati misli, prolaziti kroz zidove i ubiti kozu samim pogledom! Dvojac kreće u avanturu Irakom koja je toliko nevjerojatna da je teško povjerovati da je – istinita! Ludo,to ću morat ić gledat!!!sretanyespartynjamifinosmokinthumbupmouthwashnaughtynutsmijeh,evo trailera:



Scarlett Johannson se opet vraća u glazbene vode..nakon albuma Anywhere I Lay My Head snimila je album koji se zove Break Up.meni Scarlett super glumi i izgleda,al pjevat baš nezna te je naišla na mnoge negativne kritike,al ko hoće slušat samo naprijed, ko voli nek izvoli.Najbolji njezini filmovi su mi Izgubljeni u prijevodu,Dnevnici jedne dadilje i Šaptač konjima.a i prezgodna jesmijeh

Image Hosted by ImageShack.us







Post je objavljen 31.08.2009. u 16:18 sati.