Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kurcozeljna

Marketing

Prijatelj s povlasticama

Kad me neki dan nazvao jedan od mojih vjernih fak frendova (iliti prijatelja s povlasticama), nitko nije bio sretniji od mene, s obzirom da mi je njegov Kurac jedan od dražih.

Nakon kratkog razgovora, u kojem mi je odmah spomenuo što će mi sve raditi, nisam mogla dočekati da se zaputim po njega, ne bi li krenuli u njegovu rezidenciju. Rezidenciju gospodina Savršenog Kurca. Čim je ušao u auto, i čim sam vidjela njegovu veliku izbočinu u hlačama, oblio me val vrućine. Osjećala sam kako mi se gđica. Pička vlaži. Srećom, imala sam kratku suknjicu, a poznavajući Njega, gaćice sam namjerno ostavila kod kuće. Krenula sam vozit prema Njegovom brlogu. No, očito i on se napalio čim me vidio i bez ijedne riječi, dok sam gledala pred sebe na cestu vozeći, uronio je svoje ogromne ruke u moj dekolte, lagano skidajući mi naramenice grudnjaka. Prsti su mu se poigravali s mojim bradavicama, a ja sam se vlažila ko u slapovima. Ne vodeći brigu hoće li nas netko vidjeti u vožnji, jer već je lagano pao sumrak, svojim dugim jezikom počeo mi je lizati bradavice. Pokušavala sam se koncentrirati na vožnju, što mi je donekle i onemogućavalo totalni užitak, ali ga nisam sprječavala da mi radi sve što poželi. Dok je sisao moje bradavice, počeo je kružnim pokretima svojih velikih prstiju milovati moju gospođicu Pičku. Nesnosni val vrućine prolazio je cijelim mojim tijelom. poželjela sam stati na sred ceste, strgati mu hlače i zariti u sebe njegov savršen kurac, al on mi je samo rekao, neka vozim. Nakon što me skoro izludio, svoje velike, debele prste zario je u nju! Vrisnula sam od uzbuđenja i ugode koju sam osjećala u tom trenutku. Penetrirao je u mene brzinski i morala sam se ugristi za usne ne bi li ostala koncentrirana na put. Svaki pokret njegovih ogromnih prstiju u unutrašnjosti moje pičke, pričinjavao mi je veliko zadovoljstvo i nakon nekoliko minuta, svršila sam. Grčeći se od jakog orgazma, stala sam na kočnicu ne bi li ga mogla osjetiti u punoj snazi. U tom sam trenutku pomahnitala, stala u nekoj okolnoj uličici u mraku, sparkirala auto i naredila mu neka skine hlače. Samozadovoljno mi se smješkao, pretpostavljam znajući da ću tako postupiti. I konačno sam se dočepala Savršenog Gospodina Kurca. Prvo sam ga cijelog oblizala, gurajući ga što sam više mogla do kraja u usta, ne bi li ga potpuno progutala. Njegov sok cijedio mi se niz usne, a on je uzdisao od zadovoljstva. Rukom sam mu dražila bradavice ispod majice, na savršeno oblikovanom torzu, dok je on ponovno penetrirao u mene svojim ogromnim, debelim prstima, sve dok nije svršio. Njegov sok ispunio mi je cijela usta i nakon što sam ga progutala i oblizala usne da ne ostane ni jedna kap, zakopčala sam mu hlače i rekla da sad možemo dalje, jer ovo je bila samo predigra.

Stigli smo napokon u rezidenciju gospodina Savršenog. Još nije ni otključao vrata, a ja sam ga već počela skidati i hvatati kurac rukama. Pribio me na zid sobe, strgnuo sa mene majicu i suknju (grudnjak je već ostao pokidan u autu) i krenuo lizati svaki milimetar moga tijela, spuštajući se prema njoj. U trenutku kada je jezikom prodro u nju, vrištala sam i nije me bilo briga hoće li netko čuti. Nadomak zadovoljstvu, primio me oko struka i vinuo u zraku u sebe. Njegov Savršeni Kurac se napokon spojio s mojom pičkom. Nabijao me u sebe ritmički, a ja sam gorila od požude, obuhvaćajući ga svojim nogama oko njegova struka. Hodajući s njime u meni, došli smo do velikog stola u kuhinji. Na njega me polegnuo potrbuške, da su mi noge visile sa stranice, a moja se pička i guzica objelodanila pred njime. Prvo mi ga je rinuo u nju još par puta i s njezinim sokom premazao njega – moj anal. Dok mu je kurac bio u mojoj pički, prsti su mu se poigravali mojim analom, pripremajući ga za još veće zadovoljstvo. Napokon, stavio ga je i u njega, a prstima zadovoljavao nju. Ni sama nisam sigurna je li nas tko čuo, jer smo oboje vrištali od zadovoljstva. Nebrojeno puta sam doživjela tako jak orgazam da sam već pri kraju pomislila da ću se raspasti od silnog užitka. Kada je bio nadomak svog krajnjeg zadovoljstva, okrenuo me je, bacio na koljena ispred, povukao za kosu i zario mi Savršeni Kurac u usta. Nakon par pokreta koliko sam ga mogla usisati u sebe, svršio je u tolikoj količini da mi se njegova sperma razlijevala po licu, kapala niz usne, ono što nisam uspjela progutati...


Post je objavljen 31.08.2009. u 08:49 sati.