Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/shakiraloba

Marketing

Shakirin novi stil s "Vučicom"

Free image hosting powered by PostImage.org

Pjesma kolumbijske pjevačice čuje se svako malo na lokalnim radijima, kao i u Latino Americi, tako i u SAD-u.
Napisao: Moises Balbuena

Pleše, zavodi, šepuri se i svi sinonimi koje možemo koristiti nisu dovoljni za opisati sposobnosti ove kolumbijske pjevačice.

Shakira, koja je tijekom svoje karijere uspijela izumiti svaki put sve više i više, svakim novim albumom nam pokazuje da još nismo vidjeli sve što nam ima za ponuditi ova višestruka umjetnica.

"She Wolf" je lansirao Shakiru na prva mjesta ljestvica Latino Amerike i SAD-a.

S preko 50 milijuna prodanih primjeraka tijekom svoje uspiješne glazbene karijere, vraća se sa svojim novim albumom najavljenim za listopad ove godine.

She Wolf

Free image hosting powered by PostImage.org

To je pjesma koji svira na radiju, koliko na engleskom, toliko na španjolskom. Singl je s najnovijeg Shakirinog albuma.

Uz ovaj novi singl Shakira se pojavljuje u senzualnom videu koji je prozvan najviše vrućim videom ove umjetnice koja nas je naviknula na pokrete svojim kukovima.

Iako ovom prilikom struk i želudac nisu jedino što se miče, sve je to za ljubitelje male, ali vesele djevojke koja je sposobna osvojiti najbijesnijeg vuka.

Za ljubitelje reggaetona snimljen je remix ove pjesme, s tzv. velikim gazdom ove vrste, Daddy Yankeeom.



Drugi singl "We'll never know" kojeg je, zajedno sa Shakirom, napisao i producirao Toby Gad će biti pjesma s plesnim stilom.

Njihov odnos

Free image hosting powered by PostImage.org

Unatoč kritikama na početku i svim glasinama koje su nastale oko navodne prevare, ljubavna veza od mnogo godine je izdržala . Daju nam jasan znak da ne planiraju uskoro vjenčanje, iako je pjevačica izrazila želju za majčinstvom nakon završetka turneje za novi CD.

Antonio de la Rua je sin bivšeg argentinskog predsjednika Fernanda de la Rúae, s kojim je Kolumbijka u odličnim odnosima, kao i Antonio sa Shakirinim roditeljima.


Diskografija

Free image hosting powered by PostImage.orgFree image hosting powered by PostImage.orgFree image hosting powered by PostImage.orgFree image hosting powered by PostImage.orgFree image hosting powered by PostImage.orgFree image hosting powered by PostImage.org

Tijekom svoje skoro 20-ogodišnje glazbene karijere, ova svestrana umjetnica je snimila ukupno 8 studijskih albuma, tri live CD-a i 6 kompilacija.

Nagrade

Free image hosting powered by PostImage.orgFree image hosting powered by PostImage.orgFree image hosting powered by PostImage.orgFree image hosting powered by PostImage.org

Tijekom svoje profesionalne karijere je stekla 140 i 170 ukupno nagrada, od kojih možemo istaknuti 2 Grammya i 7 Latin Grammya.

Ostale važne nagrade za spomenuti

* Billboard
* MTV
* Lo Nuestro
* People Choice Award
* Premios Juventud
* ALMA Awards
* TV y Novelas
* Orgullosamente Latino
* BMI Award
* Ritmo Latino Music Award
* Los Premios Eres

Sram

Free image hosting powered by PostImage.orgFree image hosting powered by PostImage.orgFree image hosting powered by PostImage.org


Senzualni video kojeg je snimila pjevačica Shakira je iznenadio i nju samu. Bila je toliko iznenađena da je morala pokazati slike svojim prijateljima. Njezinim roditeljima i Antonievom ocu se svidio video.


Post je objavljen 30.08.2009. u 16:41 sati.